روبالشتی مدیر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 2910 عنوان نهار چی دارید؟😁 | مشاهده متن کامل بحث + 3637 بازدید | 200 پست نمیدونم چی درست کنم 🤔 عمرو روزی با حساب و کتاب است پس نترس و طمع نکن «لقمان» 1399/05/03 | 12:17 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قروقاطی عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 10018 درست کن همسرت خیلی خوشش میاد. اصلا جای تعریف کردن از بقیه زنارو برای شوهرم نمیزارم. ازهرلحاظ سعی میکنم ولی فک نکنم بتونم😐به هرحال مرسی💖 خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....
شکلاتییییییییییییییی عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 12718 من یه چیز عجیب خوردم خودم هنگم😑 میشه برای حاجتم که اینده و زندگیم رو تغییر میده از ته دل دعا کنید و صلوات بفرستید...
بهاري_ام عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 1389 ماهی پلو من باردارم از بوي ماهي بدم مياد ولي خيلي هوس دارم خودم نميتونم درست كنم كسي هم برام درست نميكنه😐نوش جونتون🌺
yasna_goli عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 9199 شوید پلو با ماهیجاتون خالی -اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
آواكليمى عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 2633 عدسى درست كردم با ليموترش تازه باردارم اينقدر دل درد كمردرد دارم نفسم بالا نمياد خونريزى پشت جفت دارم توروخدا واسه سلامتى بچم دعا كنيد😔 عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
آواكليمى عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 2633 من باردارم از بوي ماهي بدم مياد ولي خيلي هوس دارم خودم نميتونم درست كنم كسي هم برام درست نميكنه😐نوش ... تو باردارى كه نبايد ماهى دريا خورد تا ماه ٧😶 عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭