2777
2789
عنوان

بیاین بگید چیکار کنم

110 بازدید | 11 پست

من نامزدم قبل ب یکی از دخترای همکلاسیمون پیشنهاد داده بود بنا ب دلایلی اون خانوم جواب رد دادو باهم اوکی نشدن بعد یسال ماباهم آشناشدیم ازاون موقع این خانوم چون ازدوستای نزدیک من بود همش همه رو ازم دور میکرد بهم میخندیدو مسخره بازی درمیاورد دوست صمیمیمو برد باخودش همش پسرا واسه نامزدم پیغام میاوردن که دوست داره منم هرچی باهاش دعوا میکردم بااینا رابطه نداشته باش گوش نمیداد بعد چن مدت این خانوم نامزدمو اینستا فالو کرده بودو نامزدم متوجه نشده بود ک اینه بعد باهاش دعوا کردم ک بلاکش کن گفت نه الان فک میکنه کیه و فقط انفالو کرد منم واسه اینکه الکی رابطمونو تلخوشور نکنم چیزی نگفتم فقط گفتم دیگه فالور دختراتو انفالو کنو بماند ک پسورداشو نداد بهم"من اجازه ندارم اینستا داشته باشم نامزدم نمیزاره"بعد ی مدت گذشت بماند ک هیشکیو انفالو نکرد ی تلگرام دیگه داشت هرچیگفتم بازدید اونجارو واسم باز کن دعوا راه انداختو بلاکم کرد اونجا بازم من چیزی نگفتم الان این یکی تلگرامشو بسته بود چند روزه میگم باز کن بازنمیکردو بهونه ک هروقت برم تل باز میکنم اخرشم گفت دوست ندارم بازکنم شبام بزور بمن میگه شب خوشو من باید بخوابمو آقا تا دیروقت بیداره بعد امشب ساعت دوازده ی اکانتی بهش پیام داده ی عکس فرستاده ک یا خودتو زدی به نفهمی یامن نمیتونم حالیت کنم ک دلم واست تنگ شده با ی آهنگ عاشقانه راجب دلتنگی بعدم دیلیت زده شما بگین من چیکار کنم دیگه خسته شدم بااون خانوم چیکار کنم با نامزدم چیکار کنم .نامزدم سختگیریای ختگیریو واسه من داره اما خودش محال ب حرف من گوش بده نه ک دوسم نداشته باشه نه فقط نمیخواد زیر دست من باشه دیگه خسته شدم چیکارکنم

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

من فلسفه ی اینکه خانمهای اینجا میگن شوهرمون نمیذاره اینستاگرام داشته باشیمو نمیفهمم(حالا هر اپی) اگر شخص ککی به کلاهش نباشه هم پسووردشو میده هم اینکه به شریک زندگیش گیر نمیده اینو انجام بده اونو انجام نده در صورتیکه خودش انجام میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نطرم یه مشاوره برید

نمیاد اینم مث بقیه کاراش

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
من فلسفه ی اینکه خانمهای اینجا میگن شوهرمون نمیذاره اینستاگرام داشته باشیمو نمیفهمم(حالا هر اپی) اگر ...

منم میدونم ولی موندم چیکار کنم بخدا

پس بهش بگو یا بیا بریم مشاوره مشکل اساسی حل کنیم یا اینکه با این شرایط نمیتونم ادامه بدم

آره اینم میشه

منم میدونم ولی موندم چیکار کنم بخدا

فقط یک لطفی به خودت بکن

خودتو توی روابط اینجوری ننداز همینا علامت های هشدار دهندت هستن شما از الان نمیدونی چیکار کنیدو مستاصل شدید فردا برید زیر یک سقف ممکنه بدترم بشه بشین باهاش اتمام حجت کن(گرچه اگر آدم اکی نباشه فایده ای نداره) و ببین چجوری رفتار میکنه 

اینم بگم وقتی شما در رابطتت شک میکنی پارتنر شما وظیفشه که یک پسو از شما دریغ نکنه از طرفی اگر اینستا بده ایشونم نباید داشته باشه از یکسری چیزا لطفا نگذرید

(زمانای قدیمم اینستا و اینجور چیزا نبودت اما خیانت و کارهای کثیف اینچنینی بوده اما خب الان راحت تر شده)پس پارتنر شما فقط داره خودشو گول میزنه اگر شما دختر خوبی باشید با اینستا بی اینستا خوب هستید

فقط یک لطفی به خودت بکن خودتو توی روابط اینجوری ننداز همینا علامت های هشدار دهندت هستن شما از الان ...

بااون دختره چیکار کنم اونم کم دردسر ایجاد نمیکنه

بااون دختره چیکار کنم اونم کم دردسر ایجاد نمیکنه

شما مردتون مرد خوبی باشه 

کل دنیام تلاش کنن از راه بدر نمیشه از طرفی فعلا دستتون به جایی بند نیست کنترل نامزدتون فعلا بهترین کاره

شما مردتون مرد خوبی باشه  کل دنیام تلاش کنن از راه بدر نمیشه از طرفی فعلا دستتون به جایی بند ن ...

اونکه نمیتونه از راه بدرش کنه فقط این وسط من حس بی خاصیت بودن بهم دست میده ک اون باوجود من هرکاری دلش میخواد میکنه