2777
2789
😒😒😒😒😒  برو برو نبینمت. کله پاچت زدی حالا افتادی اینجا مردم ازاری میکنی. خدایی الان با ی ح ...

😂😂😂😂😂 

وای عزیزم ببخشید  

خدایی درک میکنم بچه داری خیلی سخته 

من یبار چند ساعت بچه داییمو نگه داشتم وسطاش زنگ زدم خون گریه میکردم من دیگه نمیتونم بیاید اینو ببرید 😂😂😂😂 

خیلی انژی و اعصاب میخواد 

ایشالا همیشه پر انرژی باشی و حال دلت خوب باشه 💛😘😘🌻🌻🌻

" homo homini lupus " انسان گرگ است برای انسان .
😂😂😂😂😂  وای عزیزم ببخشید   خدایی درک میکنم بچه داری خیلی سخته  من یبار چند ساع ...

عزیزمی، راحت باش😍😍😍

اره سخته ولی لذت بخش😁

مرررسی از ارزوی خوبت💞💞💞💞💞

شااااد و موفق باشی گلی🌹😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ممنونم سلامت باشی. وای خواهر از خدامه بخوابه منم بخوابم😧 ولی بیشتر از سه ساعت میترسم شیر نخور ...

نترس چیزی نیست همون تو خواب هم بدی کافیه ولی اینم بدون خواب هم به اندازه غذا برای یه نوزاد لازمه 

اگر خیلی نگران بودی دیگه تو خواب بهش بده ولی اذیتش نکن خواب هم براش لازمه😊

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
  دادزدم هرکی نیادخبری ازصبحانه نیست

اینم فکر خوبی بود😂

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
عزیزم من از رو یه اپلیکیشن می خونم 

آره منم ی اپ نصب کردم ولی دلم میخواد ی حالت رقابتی (و البته رفاقتی) بشینم بخونم ک بخاطر همون مجبور باشم با برنامه و هدفمندتر بخونم. 

در تاریخ 9/9/99بزرگترین آرزوی زندگیم اتفاق افتاد💞💌🤲

تا ۶ صبح بیدار بودم. از ۹ هم بیدارم

روزای تعطیل میگم اخ جون امروز زیاد میخوابم برعکس زودتر از همیشه بیدار میشم

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
غر نزنی که دیگه کمکت نمیکنه

نه عر نزدم اولش گفتم خب من كه يه ساعته دارم ميگم تيكه ش كن الان بهتر كردي؟؟؟؟ گفت نه بعدش هي ميگفت واي چيكار شد فرش روي اجاق گاز من ميگفتم ولش كن فداي سرت عزيزم سرت سلامت فردا ميشوريم فرش اشپز خونه رو باز ميخواست خرابكاريشو درست كنه اون فلزاي روي گاز هست برداشت داشت ميشست زد جا قاشقي رو شكست همه ي قاشقا چپه شد بد بد نگاش كردم هيچي نگفتتم بعد باز جوجه هارو حاضر كرد تا خرتناق ظرفو پر كرده بود تا در طرفو بست يه عالمه ابليمو با زعفرون ريخت روي اپن واااااااي داشتم ميردم اپن مام سفيده سفيد يكدست ها سنگ نيست ام دي افه همه رو قبل گردگيري كرده بودم خونه برق ميزد ديگه نشستم به گريه كردن ميگفتم تورو خدا بيا برو بخواب منم اينارو جمع كنم ميام بعدشم باز جوجه هارو گذاشت تو يخچال چند دقيقه بعد صدايي ازتو يخچال اومد ديدم شوهرم سر يخچاله يواشكي دستمال كاغذي برميداره ميكشه تو يخچال قرمز ميشه تو مشتش قايم ميكنه ميبره ميندازه سطل اشغال رفتم ديدم زعفرون دم كرده چپه شده تو يخچال نگاش كردم گفت ببخشيد گفتم جان هركي دوست داري ديگه برو بخواب ظهر براي مادر شوهرم تعريف ميكردم غش كرده بود از خنده ميگفت كار كردن اينا همينجوريه مردا كار درست ميكنن فقط

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
نه عر نزدم اولش گفتم خب من كه يه ساعته دارم ميگم تيكه ش كن الان بهتر كردي؟؟؟؟ گفت نه بعدش هي ميگفت و ...

کپی داداش منه، یبار مثلا میخواست کمکم کنه کاری که تو نیم ساعت انجام میشدو تو یک ساعت انجام داد اینش بماند. اینقدر خرابکاری کرده بود که تا دو ساعت بعدش من مشغول جمع و جور کردن خونه و آشپزخونه بودم. گریم گرفته بود و بشدت سر درد گرفته بودم از بس حرص خوردم (چون کار مهمی داشتمو وقت نداشتم و همزمان مجبور بودم خرابکاری های اونم جمع کنم😑

عزیزم من هستم منم تازه شروع کردم اول هم از ۵۰۴ شروع کردم

عه پس بیا باهم بخونیم

من دارم از رو همون اپ فلش کارت مینویسم تا بدون گوشی دست گرفتن و تو زمان بیکاریم بخونمشون.

عه پس بیا باهم بخونیم من دارم از رو همون اپ فلش کارت مینویسم تا بدون گوشی دست گرفتن و تو زمان بیکار ...

سلام شما چقدر خوندین کلا سطحتون  چجوریه 

من یه کم لغت حفظم ۵۰۴ هم تا نصفش خوندم 

سلام شما چقدر خوندین کلا سطحتون  چجوریه  من یه کم لغت حفظم ۵۰۴ هم تا نصفش خوندم

من میخوام دامنه لغاتمو گسترش بدم و دستور زبانمو قوی تر کنم. زبانم بد نیست. ی متنو بخونم میفهمم منظورشو و میتونم ترجمه کنم. مثلا از ی پاراگراف نهایتا شش تا کلمه رو ندونم. ولی در کل دوست دارم تو زبان بیشتر پیشرفت کنم چون هم برا کنکور هم برا گرفتن مدرک زبان لازمه ک زبان خوب باشه. 

من میخوام دامنه لغاتمو گسترش بدم و دستور زبانمو قوی تر کنم. زبانم بد نیست. ی متنو بخونم میفهمم منظور ...

دقیقا منم هدفم همینه چون میخوام خودمو برا بعد عید آماده کنم برا آیلتس 

نه من سطحم پایین تره