2777
2789
عنوان

شوهرم

255 بازدید | 17 پست

شوهرم کلا امروز تو خودش بود و هرجی ازس میپرسیدم چی شده بعد از کلییی اصرار زبونش باز شد و گفت " به پوچی رسیدم" .چیکار کنم براش؟تو شهر ما غریبه.کلا هم رابطه خوبی باهم نداریم

هیچی درکش کن

بخاطر اوضاع اقتصادی همه ب پوچی رسیدن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی 

آدم گاهی توی خودش فرو می ره و ....

یکم پیشنهاد دادن به آقایون قلق داره 

اینکه بخواید سریع بگید مشکل مالی رو کمک کنید از طریق خانواده حل کنید ممکنه بهشون بر بخوره 

البته حسن نیت شما رو درک میکنم 

بهترین کار ساختن یک فضای آرام هست و فقط بپرسید کاری هست که بخوان شما انجام بدید 

همین و دیگه رها کنید 

اگر بیش از دو هفته طول کشید اونوقت فکر روانشناس یا حتی روانپزشک باشید چون احتمال افسردگی هست

که والله با این وضعیت این روزها همه کم و بیش باهاش درگیر هستن

حواستون باشه کمبود ویتامین ها بخصوص ویتامین دی روی خلق و خو خیلی موثر هست 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
هیچی  آدم گاهی توی خودش فرو می ره و .... یکم پیشنهاد دادن به آقایون قلق داره  اینکه ...

دقبقا چند بار اول پرسیدم چی شده؟

میخوای بریم ی جای دنج بشینیم

یا بریم تو جنگل

یا بری مهمونی؟

بعدش گفتم چیکار کنم حالت بهتر شه؟

حتی پرسیدم از من رنجیدی؟

ک گفت ب پوجی رسیدیم

گفتم میخوای بریم پیش مامان بابات؟

گفت ن

گفتم اگه مشکل مالی هست میتونم از مادر یا پدرم بگیرم

گفت نه.

حتی گفتم خوراکی یا غذایی هست ک الان خوشحالت کنه بپزم بازم گفت ن.

دیگ اینطور شد که رها کردم و خوابید