2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 17 پست

الان همه میگن به خاطر وضع اقتصاری هست و من هم قبول دارم اوضاع اقتصادی مردم درست نیست ولی بنظرم پوچی خیلی فراتر از ایناست.

به قول خودت با هم رابطه خوبی ندارید و این آرامش زندگی رو به هم میزنه و طبیعیه بعد یه مدت این احساس ایشون.

وقتی دو نفر به هم دلگرم باشن مشکلات نمیتونه از پا درشون بیاره.

بنظرم باید برای بهتر شدن رابطتون کاری کنی.به یه مشاور مراجعه کن

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقبقا چند بار اول پرسیدم چی شده؟ میخوای بریم ی جای دنج بشینیم یا بریم تو جنگل یا بری مهمونی؟ بعد ...

عزیزم همین رو گفتم منم 

گفتم سریع پیشنهاد ندید اینکار کنم اون کار کنم و مدام نپرسید چی شده

گاهی فقط هم دلی لازم داریم ما آدم ها نه بیشتر 

بخصوص آقایون که ممکنه بر اساس تربیت دوست نداشته باشن از موضع قدرت پایین بیان و پیشنهاد بگیرن

هم دلی رو کمی سرچ کنید ببینید مفهومش چی هست 

مثلا اینکه خونه رو آروم کردن و سریع تر بچه ها رو خواباندن 

مثلا یک لیوان چای نبات و سکوت 

مثلا یک ماساژ 

گفتم حداکثر سوال این هست که کاری هست که بخوان شما انجام بدید...

کامنت قبلی من رو بخونید و مواردی که گفتم رو بررسی کنید 

شاد و سلامت باشید

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!