2777
2789

سلام.

تو رو خدااااااا  من ناخنای پام از بغلا  رفتن توی گوشتم ...

کلا همشون بخصوص شصت بام.

نه که فقط قسمت بالاش باشه  همه جاش فشار میاره چیکارکنم؟

باید برم دکتر؟ اما چ دکتری؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناخنتو با ناخن گیر بگیر به انتها ناخن که رسیدی با ناخنگیر جداش نکن پارش کن بکش با دست و جداش کن ناخن ...

عزیزم  این قسمت پاینش ک انگشتمه ،اوجارو چیکارکنم کلا آخه درد داره کلا رفته توی گوشتمه

بعد زایمان دقیقا اینطوری شدم ن کفش میتونستم پا کنم نه راه برم 

منم دقیقا بعدزایمان اینجوری شدم الان دخترم ۲ماهشه ،دیشب  کفش تنگ پام بود بدتر و بدتر شده پام.

😞😞😞😞

عزیزم  این قسمت پاینش ک انگشتمه ،اوجارو چیکارکنم کلا آخه درد داره کلا رفته توی گوشتمه

من اینجوری شدم ناخنتو این مدل که گفتم بگیر اون قسمت از ناخن که رفته تو گوشت بیرون میاد و عفونتش هم تخلیه میشه خوب میشی من یبار رفتم دکتر اینکار رو یادم داد ناخناتو بد میگیری که انتهاش میره تو گوشتت