2777
2789
عنوان

قهر و رفتن خونه پدری

| مشاهده متن کامل بحث + 3745 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هرگز نرفتم و نخواهم رفت مگر اینکه دیگه تصمیم به برگشتن نداشته باشم.. بنظرم کار خیلی حقیر و بچه گانه ای هست و همچنین عزت و ابروی خودت و همسرت و کلا زندگی مشترکت  رو زیر سوال میبری

گیرم که رفتی قهر و بعد اشتی هم کردین بازم روتون میشه جلو خانواده هام تو روی هم بخندین و به هم احترام بذارین!

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤
به نظر منم این درسته چون بعداً خونواده اصلا فراموش نمیکنن و با داماد بد میشن، راستی زندگی با خونواده ...

ببین فردا شوهرم نامزمو میکشه بهرامدکادو میخره بعدا با هم میگیم میخندیم اما خانوادم اینو نمیبینن ک اونا اون دعوا و موضوع دعوا یادششون میمونه و دلزده میشن

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
چون دو تا ادم عاقل باید مشکلشون بتونن خودشون حل کنن و به هیچ کس دیگه ای ربط نداره. اگه دعوا به خانوا ...

اگه شوهر بره به خونواده ش بگه چی؟

دوای درد مرا هیچ کس نمی‌داند! فقط بگو به طبیبان دعا کنند مرا
به نظر منم این درسته چون بعداً خونواده اصلا فراموش نمیکنن و با داماد بد میشن، راستی زندگی با خونواده ...

خیلییییی سخته ولی منو از تنبلی و بی سلیقگی در اورده درسته سختی داره اما خوبی هایی هم داره کدبانوم کرده ولی جدا بهتره

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
من هرگز نرفتم و نخواهم رفت مگر اینکه دیگه تصمیم به برگشتن نداشته باشم.. بنظرم کار خیلی حقیر و بچه گا ...

حالا خونواده هم هر چند منطقی ممکنه به خاطر علاقه ای که به بچشون دارن جانب داری کنن کار بدتر شه

خیلییییی سخته ولی منو از تنبلی و بی سلیقگی در اورده درسته سختی داره اما خوبی هایی هم داره کدبانوم کر ...

احتمالا خونواده شوهرت دخالت نمیکنن زیاد ،وگرنه دخالت‌های بیجا و زیاد آدم زده میکنه

احتمالا خونواده شوهرت دخالت نمیکنن زیاد ،وگرنه دخالت‌های بیجا و زیاد آدم زده میکنه

چرا خیلی دخالت میکنن ولی من تحمل میکنم 

من بعد سقط آخرم افسردگی شدید گرفتم خانواده ام هم ایران نیستن و این همه چیز رو بدتر کرده بود کلن به شدت تنهایی رو حس میکردم یک شب با شوهرم دعوام شد انقدر مسخره که هنوزم تعریف میکنیم میخندیم ولی من اون شب جمع کردم وسایلم رو و رفتم هتل 

هتل بهم اتاق نمیداد زنگ زدم داد و بیداد به شوهرم که اینا به من هتل نمیدن 

شوهرم با کل مدارک اومد برام اتاق گرفت که بمونم هتل

تازه صبحش هم رفتم بلیت گرفتم برم پیش خانواده ام

شبش اینجا تاپیک هم زدم خدا خیرش بده یک خانومی که شرایط منو داشت و خوب شده بود کلی باهام حرف زد و بی خیال شدم

من نه تنها نرفتم، هیچوقت تعریف هم نکردم براشون.حتی صدای دادمونم تا حالا کسی  نشنیده در حالیکه دعواهای سنگین و جدی داشتیم.دلیلشم این بود که آدم باید تو مسایل بالغانه برخورد کنه😐

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

من از اونام که میگم زن با لباس سفید میره خونه شوهر و با کفن میره بیرون✋😂

قهرای الکی و ترک خونه فقط ادمو سبک میکنه و باعث دخالت خانواده ها میشه و طرفین از چشم خانواده ها میفتن.

شما شاید همسرت رو ببخشی و اشتی کنی ولی خانواده هیج وقت فراموش نمیکنن 

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

البته اینم بگم منو شوهرم طوری رفتار میکنیم ک زیاد اجازه نمیدیم

من تو بدترين شرايط پيش اومده برام 

از خونه نرفتم وايسادم مشكلمو خودم حل كردم 

نذاشتم بزرگتر بشه 

خيلي بدهكاريم وامم جور نميشه ميشه برا اينكه وامم جور شه دعا كنيد خيلي ممنونتون ميشم❤️زهرام