2777
2789
عنوان

سرطان ؟

183 بازدید | 14 پست

خانما خیلی نگرانم من بعد از پریودی هفته قبل

امشب لکه بینی داشتم قهوه ای و الان ترشح خونی نمیدونم بخاطر قطع قرص ضد بارداریه یا کیست ،خیلی وقته سونو نرفتم ،تو گوگول زدم نوشته لک بینی نشانه سرطان رحم ،البته خارش و سوزش دارم 

تو خانواده ما سابقه سرطان رحم  هست خالم و عمم ،سی سالمه و مجردم 

انشالله که چیزی نیست. ماهم تو خانوادمون سرطان داریم مادرم روده داشت که فوت گشد عموم هم روده که عمل کرد و خوب شد دوتا خالمم سرطان سینه

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انشالله که چیزی نیست. ماهم تو خانوادمون سرطان داریم مادرم روده داشت که فوت گشد عموم هم روده که عمل ک ...

وااای نمیدونی علایمشون چی بود من میترسم سرطان روده داشته باشم.چند سالشون بود اقوامتون ک سرطان روده داشتن؟!

وااای نمیدونی علایمشون چی بود من میترسم سرطان روده داشته باشم.چند سالشون بود اقوامتون ک سرطان روده د ...

مادرم پنجاه سالگی فهمید و پنجاه و یک سالگی فوت شد

علایمش هم دل درد و خون در مدفوع

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم
مادرم پنجاه سالگی فهمید و پنجاه و یک سالگی فوت شد علایمش هم دل درد و خون در مدفوع

خدا رحمتشون کنه.دل درد شدید یا کم ؟

بعد خون در مدفوع مخفی بود یا مثلا آشکار خارج میشد 

منم یک هفتس دلم درد میکنه اجابت مزاجمم تغییر کرده میترسم سرطان روده باشه سی سالمه

خدا رحمتشون کنه.دل درد شدید یا کم ؟ بعد خون در مدفوع مخفی بود یا مثلا آشکار خارج میشد  منم یک ...

پیش متخصص داخلی برو حتماً حتماً هم کلونوسکوپی برو مادر من یکبار موقع مدفوع خون دید. دکترم رفت متوجه نشدم یعنی براش کلونوسکوپی ننوشت دیگه ندید تا سه ماه بعد که درد پهلو داشت و وقتی اسکن کردن فهمیدن که سرطان روده داشته که به کبدش متاستاز داده بود اگه همون اولش میفهمیدن مادرم الان پیشم بود

پیش متخصص داخلی برو حتماً حتماً هم کلونوسکوپی برو مادر من یکبار موقع مدفوع خون دید. دکترم رفت متوجه ...

آره باید برم خیلی هم میترسم برم دکتر بگه سرطان داری .حالم بده دنیا رو سرم خراب شده .تو این شرایط کرونایی.دعا کن برام چیزیم نباشه.

انشاالله روح مادرتون شاد باشه و خودتون سلامت باشید

آره باید برم خیلی هم میترسم برم دکتر بگه سرطان داری .حالم بده دنیا رو سرم خراب شده .تو این شرایط کرو ...

ممنون انشالله که چیزی نیست و صحیح و سالم هستید