2777
2789

جاش خیلی خالیه از دو روز پیش ک راش انداختیم خونمون شده ماتم کده فکر نمیکردم انقد دلتنگش بشممم انقد گریه کردم چشام میسوزه😭😭😭😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای انقدر سخته؟😢

من داداشم۱۴سالشه

ازالان فکرمیکنم ب سربازی رفتنش بغض میکنم😢

حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍

منم وقتی خواهرم ازدواج کرد شب عروسیش تا ساعت 4صبح فقط گریه کردم از وقتی هم ازدواج کرده رفته منم خیلی تنهاشدم

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       

یاد شبی افتادم ک شوهرم رفت اموزشی البته ما نامزدیم اون شب خونه مادرشوهرم بودم.اوووف خیلی بد بود منو مادرشوهرم چقد گریه کردیم قایمکی.

مادرشوهرم با خاهر شوهرم با پدرشوهرم صب شوهرمو بردن ک برسون محل خدمتش ک ۴ساعت راه بود.من ک طاقت نیاوردم نرفتم.

ولی زود میگذره.ایشالا بیوفته شهر خودتون.

همسر من الان شهر خودش افتاده صب تا ظهر میره میاد

پزشک دهکده ام😇

خبر نداری اون چه دلش پر میکشه برای خونه.یادش بخیر اموزشی خیلی حس غریبی داشت

نگوووو😫😫😫😫کرمانشاه دعا کنید بیوفته نزدیک امروز زنگ زد باهاش حرف نزدم ترسیدم گریه کنم ولی مامانم حرف زد گریه کرد اونم بغض کرده بود خیلللیییی سخته خیلییییییی

نگوووو😫😫😫😫کرمانشاه دعا کنید بیوفته نزدیک امروز زنگ زد باهاش حرف نزدم ترسیدم گریه کنم ولی مامانم ...

میگذره.من 93 رفتم.گذشت.یادش بخیر.چه حالی داشتم. دنیایه اونجا برای خودش.همه چی فرق میکنه برخوردها،نگاه هاو...

از حرف زدن خستم
وای انقدر سخته؟😢 من داداشم۱۴سالشه ازالان فکرمیکنم ب سربازی رفتنش بغض میکنم😢

خیلییییی سخته خیلی دیشب رفتم تو جاش خابیدم😭😭😭😭هی عکساشو نگا میکنم اخرین عکسی ک تو ماشین باهم انداختیم😭😭😭

نگوووو😫😫😫😫کرمانشاه دعا کنید بیوفته نزدیک امروز زنگ زد باهاش حرف نزدم ترسیدم گریه کنم ولی مامانم ...

من روزی دوبار زنگ میزدم.جلو خودش اصن گریه نکردم

که اخر بهم میگفت واسه حفظ ابرو حداقل یکم گریه کن.نخاستم دل نگرون من بشه.بیشتر بهش زنگ میزدم ک دلش تنگ‌ نشه.البته همون زنگ زدنم ۳ساعت بایددزنگ میزدم تا تلفن ازاد بشه ۵مین بحرفم

پزشک دهکده ام😇

میگذره.من 93 رفتم.گذشت.یادش بخیر.چه حالی داشتم. دنیایه اونجا برای خودش.همه چی فرق میکنه برخوردها،نگا ...

داداش من خیلی مظلومه ازارش ب ی مورچه ام نمیرسه براهمین کل فامیل دوسش دارن هرکیم میاد خونمون گریه میکنه..اخه خدمت ب وطن چ کوقتیه خود وطن برا این جوونا چ خدمتی کرده ک اینا دوسال باید تنهایی و غربت بکشننن

من روزی دوبار زنگ میزدم.جلو خودش اصن گریه نکردم که اخر بهم میگفت واسه حفظ ابرو حداقل یکم گریه کن.نخ ...

الان اموزشیه ما باید منتظر باشیم تا زنگ بزنه..زنگم میزنه زود قطع میشه نمیدونم چرا