2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چله یس خیلی خوبه من دوبار گرفتم الان تقریبا واسم جواب داده ولی نه صد در صد ولی خیلی بهش اعتقاد دارم

یه بار چله شو گرفتم نتیجه ندیدم 

بهترین اتفاق زندگیم  روز ۹/۹/۹۹ افتاد 😍 خدایا سپاسگزارم
یه بار چله شو گرفتم نتیجه ندیدم 

یه بار کمه با اعتقاد بخون و به امام جواد توسل کن و هر وقت ب کلمه مبین رسیدی از ته دلت حاجتتو بگو با وضو بخون ویه جای اروم ک بتونی حسابی دعا کنی 

من چهل روز پیش شروع کردم دومین چله رو گرفتم باتوسل ب امام جواد و خیلی اتفاقی شب شهادت امام جواد اخرین روز چلم شد واسه همین خیلی بهش اعتقاد دارم ودوباره از فردا شروع میکنم

یه بار کمه با اعتقاد بخون و به امام جواد توسل کن و هر وقت ب کلمه مبین رسیدی از ته دلت حاجتتو بگو با ...

نتیجه گرفتی؟

نتیجه گرفتی؟

راستش هم اره هم نه با یکی اشنا شدم واسه ازدواجم ولی فعلا مشخص نیست ک بشه یانه ولی در اوج ناامیدی این ادم اومد ب زندگیم واگه درست هم نشه همین ک میدونم خدا هوامو داره ودعامو شنیده خودش واسم کافیه تو هم از فردا شروع کن امام جواد معروفه ب حاجت دادن یه نماز هم داره شبای چهار شنبه باید بخونی اونم واسه حاجت خیییلی خوبه الان برات میذارم نحوه خوندنشو

چند سالته؟

نماز جواد الائمه(درنیت نماز بگو:نماز امام جواد ع میخوانم ب امید اینکه ایشان جواب من را ب خاطرپدرشان امام رضا ع بدهند) انشالله

نماز آن حضرت دو رکعت است که در هر رکعت یک مرتبه سوره «حمد» و هفتاد مرتبه سوره «توحید» را مى خوانى و پس از پایان نماز مى گویى:

اَللّهُمَّ رَبَّ الأَرْواحِ الْفانِیَةِ، وَ الأَجْسادِ الْبالِیَةِ، اَسْئَلُکَ بِطاعَةِ الاَْرْواحِ

اى خدا اى پروردگار ارواحى که از این جهان فانى رفته و اى پروردگار اجساد پوسیده از تو مى خواهم به حق فرمانبرى آن ارواح

الرّاجِعَةِ اِلى اَجْسادِها، وَ بِطاعَةِ الاَْجْسادِ الْمُلْتَئِمَةِ بِعُرُوقِها، وَ بِکَلِمَتِکَ

که بسوى اجساد خود بازگردند و به حق فرمانبرى اجسادى که با رگهاى خود پیوند شوند و به حق فرمان

النّافِذَةِ بَیْنَهُمْ، وَاَخْذِکَ الْحَقَّ مِنْهُمْ، وَ الْخَلائِقُ بَیْنَ یَدَیْکَ یَنْتَظِرُونَ فَصْلَ

نافذت در میان آنها و گرفتن حقت از ایشان و در آن حال که خلائق در برابرت به انتظار صدور

قَضآئِکَ، وَیَرْجُونَ رَحْمَتَکَ، وَیَخافُونَ عِقابَکَ، صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ

حکم و امیدوار برحمتت و خائف از عقاب تواند درود فرست بر محمّد و آل

مُحَمَّد، وَ اجْعَلِ النُّورَ فى بَصَرى، وَالْیَقینَ فى قَلْبى، وَ ذِکْرَکَ باِللَّیْلِ

محمّد و بنه نور و روشنى در دیده ام و یقین در دلم و ذکرت را شب

وَالنَّهارِ عَلى لِسانى، وَ عَمَلا صالِحاً فَارْزُقْنى.(1)

و روز بر زبانم و عمل صالح روزى من گردان.

تجربه شده و بسیار مجرب،منم دعا کنید(چهارشنبه ها)

راستش هم اره هم نه با یکی اشنا شدم واسه ازدواجم ولی فعلا مشخص نیست ک بشه یانه ولی در اوج ناامیدی این ...

مرسی ۳۲ سال

مرسی ۳۲ سال

ایشالا ب همین زودی جواب میگیری میدونم ک استرس داری ودیگران هم درک نمیکنن ک این استرس واسه ایندته نه فقط ازدواج

نگران نباش مطمئن باش خدا یه ادم خوب سر راهت میذاره واین استرسو همه ی دخترا دارن من خودم سی سالمه از اول امسال این استرس سراغم اومده وخیلی اذیت میکنه ولی ب خدا ایمان داشته باش درست میشه