لوازم ارایشی با قیمت خیلی مناسب و همشونم خودم تست کردم.با اطمینان کامل به شما معرفی میکنم.
(همونم که راجع به بورس راهنماییتون میکردم).
امیدوارم خرید داشته باشین و مشتری ثابت ایشون باشید.التماس دعا💝💝💝💝
خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
همیشه توکلت به خدا باشه وامید وار باش؛ نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم زندگی شیرین می شود خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
اگه تاپیک بورس منو بخونید متوجه میشین راهنمایی درست تو سایت انجام میدم گلم.
خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
بله عزیزم با اطمینان صد درصد بهتون معرفی کردم. اگه تاپیک بورس منو بخونید متوجه میشین راهنمایی درست ...
قصد جسارت نداشتم عزیزم.
اما تست کردن تمام لوازم ارایشی یه مغازه
واسم عجیبه یه کم
همیشه توکلت به خدا باشه وامید وار باش؛ نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم زندگی شیرین می شود خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
قصد جسارت نداشتم عزیزم. اما تست کردن تمام لوازم ارایشی یه مغازه واسم عجیبه یه کم
خواهش میکنم گلم این چه حرفیه شما حق دارین هرسوالی بپرسین ندیده و نشناخته و تست نکرده خریدن معنی نداره
اخه ایشون مغازه ندارن گلم.فروش اینترنتی داره وسایلاشو خونه داره منم مدام باهاش هستم و هرچیزی میاره باهم بسته بندی میکنیم عکس میگیریم.چون معازه و اجاره مغازه هم نداره ارزونت خیلی ارزونتر از معازه میده.بازم سوال داشتین بپرسین گلم💝💝💝
خواهش میکنم گلم این چه حرفیه شما حق دارین هرسوالی بپرسین ندیده و نشناخته و تست نکرده خریدن معنی ندار ...
ممنون😍😍😍❤❤❤❤