2777
2789

خودت سقطش کردی?

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرانه چی یت میگه

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
چرا سقط شد؟ حتما تحت نظر پزشک باش زیاد گرمیجات نخور و کار سنگین نکن، رازیانه و زعفرونم به شدت ممنوع ...

یکبار خودم سقط کردم یکبارم اتفاق افتاد مرسی عزیزم

چی؟؟

😱😱خاکتوسرم تایپم خودکاربودهه.برودکترخودش همه چی مینویسه من ۷هفنه رفتم سونوی قلب

خودم سقط کردم یکبارم افتادم سقط شد

از همین شنبه یه دکتر زنان برو که ازمایشات اولیه رو واست بنویسه،دو سه هفته دیگم میگه برو واسه قلبش،بعد دیگه تا سونوی ان تی وقت داری یه متخصص خوب پیدا کنی،فقط شنبه حتما برو دکتر و شرایطتو بگو،سرسری نیگیریاااا

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن