2777
2789
عنوان

شاغلم همسرم هیچی ب نامم نمیزنه

576 بازدید | 21 پست

سلام ،من شاغلم با همسرم هم رابطم خیلی خوبه ،خیلی مرد خوبیه،طلاهامو فروختیم یه زمین ب اسم خودش خرید،البته نصف پول زمین طلاهای من بود،کلا یه جوریه آدم باهاش رودرواسی داره منم دیگه هیچوقت جدی نگفتم چیزی ب نامم بزن،میگه مال هردومون،اگه خدای نکرده چیزی هم بشه (طلاق)قانون اموال رو نصف نصف میکنه

من شاغل نیستم،هیچوقتم برام مهم نبود شوهرم چیزی بنامم کنه،،شما هم بی تفاوت باش چون بنظرم حساسترش می‌کنی مگه دیگه خیلی دلت میخواد سر بسته بهش بگی مثلاً مثال از اطرافیانتان بزنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شاغل نیستم،هیچوقتم برام مهم نبود شوهرم چیزی بنامم کنه،،شما هم بی تفاوت باش چون بنظرم حساسترش می‌ک ...

من زیاد برام مهم نیس بهشم نگفتم،ولی بعضی وقتا میرم تو فکر ک من یه تومنی از حقوقم برنمیدارم همشو جای وام و خرج زندگی میدم ،ولی هیچ چیزی ک ب اسم خودم باشه ندارمحتی دو تومن تو حسابم نیس ک مال خودم باشه،

ببین اگه مردی هست که همه چی برات مهیا میکنه زیاد سخت نگیر من هم ۳۰سال ازدواج کردم شوهرمم ملک واملاک داره ولی هیچ وقت چیزی به نامم نبوده چندوقت پیش به ام گفت میرم صلح عمره میکنم بعداز من به تو برسه بجه هام اذیت نکنن با خنده گفتم شاید بچه هام تورو بیرون کنن اما من رو نه بازم بسته به همسرت داره من میدونم که اگه احتیاج باشه زندگیش هم میفروشه برا من

من زیاد برام مهم نیس بهشم نگفتم،ولی بعضی وقتا میرم تو فکر ک من یه تومنی از حقوقم برنمیدارم همشو جای ...

خب کار اشتباهی میکنی چرا برا خودت  پس انداز نمیکنی 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
خب کار اشتباهی میکنی چرا برا خودت  پس انداز نمیکنی

آره تقصیر از خودمه،چون فک میکنم اگه پولامو همه بزارم وسط زودتر صاحب خونه میشیم وضمون بهتر میشه...،یکی دوبارم ک پس انداز کردم باز درجا گذاشتم وسط

ببین اگه مردی هست که همه چی برات مهیا میکنه زیاد سخت نگیر من هم ۳۰سال ازدواج کردم شوهرمم ملک واملاک ...

من خودم طلاهامو براش فروختم تا بتونیم زمین بخریم اگه ب همسرم بود ک کلا ب فکر نبود،ولی چندروز پیش دیدم خواهرزادش طلاهاشو فروخته ک سرمایه گذاری کنه باهاش خواهر شوهرم گف باید مادرش راهنماییش میکرد نمیزاشت بفروشه من  گفتم شاید همسرش بدش بیاد اینو دخالت بدونه گف ن طلاها مال خودشه همسرش کار نداره...،خب اینطور باشه طلاهای منم برای خودمه نباید واسه همسرم میفروختم

آره تقصیر از خودمه،چون فک میکنم اگه پولامو همه بزارم وسط زودتر صاحب خونه میشیم وضمون بهتر میشه...،یک ...

اشتباه میکنی زرنگ شو هر زنی باید برا خودشون انداز داشته باشه مخصوصا شما ک شاغلی

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
من خودم طلاهامو براش فروختم تا بتونیم زمین بخریم اگه ب همسرم بود ک کلا ب فکر نبود،ولی چندروز پیش دید ...

پس اگه میتوتی به اش بگو من خودم مریضم ماهانه نزدیک ۱ملیون فقط یه قرصم هست که از عید به خاطر کرونا ازاد میگیرم کلا شوهرمن هرچی احتیاج داشته باشم میگیره من هم ارثبه پدریم سال ۱۳۹۰ تقریبا ۵۰ملیون بود دادم به اش اصلا برام مهم نبوده