2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکساله خونه بابامم تونستم همسرمو محکوم کنم به نفقه این یسال ولی شوهرم تمکین زده قاضی منو محکوم کرده ولی گفته این محکومیت به کذشته ربط ندارره و من باید بوسیله مدد یار برگردم‌ سوالم اینه هنوز شوهرم اجراییه نزاشته حکمو من چیکار کنم منتظر اجراییه باشم ؟؟

من یکساله خونه بابامم تونستم همسرمو محکوم کنم به نفقه این یسال ولی شوهرم تمکین زده قاضی منو محکوم کر ...

اره منتظر باش ....اول بگید ببینم تصمیمتون طلاق ؟

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
من یکساله خونه بابامم تونستم همسرمو محکوم کنم به نفقه این یسال ولی شوهرم تمکین زده قاضی منو محکوم کر ...

اگه دلت نمیخواد برگردی خودت اره منتظر بمون 

اما اگه میخوای اشتی کنید برگرد خونت 

دوستت دارم ...و این نهایت وابستگیست❤❤
من نه ولی ایشون میخواد عدم تمکینش واسه نفقس 

شما برو بشین تو خونت بگو خودش تمایلی ب تمکین خاص نداره ک یه هفته فرصت میدن و اون باید نزدیکی داشته باش و شما برید پزشک قانونی اگرم نکنه مجبوره مهریه و نفقه و اجرت المثل و نحله بده تا شما رو طلاق بده

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤