2777
2789
عنوان

جوش یا...

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 30 پست
اسی جنس پوستت خشکه؟

اره،،چن هفته پیشم رفتم دکتر پوست برا جوشای صورتم چنتا دارو داده درس نشده که هیچ صورتمم پوسته پوسته شده😐

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره،،چن هفته پیشم رفتم دکتر پوست برا جوشای صورتم چنتا دارو داده درس نشده که هیچ صورتمم پوسته پوسته ش ...

سعی کن پوستتو مرطوب نگه داری کرم مرطوب کننده ابرسان استفاده کن

تو ۹/۹/۹۹ هیچ خبری نیست😒
حالا دیگع چطور غذا بخورم همش حرفت میاد تو ذهنم😐الانم معدم داره میاد تو وهنم😲😲

دیگ ببخشید شرمنده😁😅

گلاب و ابلمیو هرکدوم ۱ قاشق مخلوط کن بزن صورتت  برا من تاثیر داشت نمک و روغن زیتون  هم خ ...

از همه چی استفاده کردم هیچی جواب نداده،،،من محکومم به جوش تاااا ابد😑

😐😑متاسفم پس😕 حجامت چی؟  اگه پوستت چربه روزی دوبار با صابون یا شامپو بچه بشور شبا گلاب بزن ...

حجامت مگ تاثیر داره؟

😐😑متاسفم پس😕 حجامت چی؟  اگه پوستت چربه روزی دوبار با صابون یا شامپو بچه بشور شبا گلاب بزن ...

صورتمو وقتی با صابون یا شامپو میشورم پوستم،پوسته پوسته میشه،،،بعد حموم وضیعتم همینه کلا،کرمم که میزنم جوش میزنه

۲۰ سالمه قبلنا باز کم بود بعد ازدواج که بند انداختم دیگ داغون شد تا الان که سه سال از روش میگذره

حجامت مگ تاثیر داره؟

حجامت برا همه چی تاثیرداره

مگه ادم وقتی پریود میشه پوستش بعد از،پریودی باز،نمیشه  بخاطر اینکه خون الوده خارج میشه

برای کمرت حجامت بری فک کنم عالیه 

چون بالاخره صاف کننده ی خون بدنه 

حجامت برا همه چی تاثیرداره مگه ادم وقتی پریود میشه پوستش بعد از،پریودی باز،نمیشه  بخاطر اینکه ...

اره قبل پریودمم جوش زیاد میزنم نمیدونم چرا،،،حتما میرم حجامت شاید اون تاثیر داشت

صورتمو وقتی با صابون یا شامپو میشورم پوستم،پوسته پوسته میشه،،،بعد حموم وضیعتم همینه کلا،کرمم که میزن ...

با شامپو نشور فقط شامپو بچه 

حتی صابونای گرونم خوب نیس فقط شامپو بچه 

اصلا پوستو خراب نمیکنه

سعی کن ی هفتع کرم نزنی حتی اگه افتضاح بشی چون کرم خودش باعث خراب شدن پوست میشه سعی کن ی،مدت نزنی و تحمل کنی تا اوکی شه پوستت

راستی بخور صورت عالیهههههه حتما انجام بده تو ارایشگاه ها هم انجام میدن ولی تو بزن نت میاد برات

یخ هم ک عالیه

خلاصه اینایی ک گفتم انجام دادم برا من عالی بوده

با شامپو نشور فقط شامپو بچه  حتی صابونای گرونم خوب نیس فقط شامپو بچه  اصلا پوستو خراب نم ...

مرسی گلم حتما امتحان میکنم😘