از پشت دقیقا میشه گفت میان کتفام یه جوشی زده که تقریبا چن سالی هست و از بین نمیره وقتی هم میترکونمش یه بوی بدی داره،،،دقیقا از همون قسمت نامزدمم همچین جوشی هست حالا مال اون یکم بزرگتره کسی میدونه اینا چی میتونه باشه،،،جوش هست واقعا؟ چرا اینقده چرکیه و بد بو پس؟
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
حتما باید بری دکتر پوست ، بعضی از اینا عفونی و دکتر باید خالی کنه
بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست!
دکتر برم یعنی،،،عموم هم داره از اینا😁😐 دکترش ک ته بهش اصلا دس نزنه😐
بله برو دکتر پوست
بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست!