2777
2789
عنوان

فروش سهام عدالت لطفابیایید

124 بازدید | 20 پست

سلام خانما کسی پول فروش سهام بهش دادن؟ من 3هفتس اقدام کردم برا فروش قبلا پیگیری بانکم میزد درخواست فروش تاییدشده الان زدم با میگه اطلاعات شماتوسط کارگزاری به سجام ارسال شده 

این ینی چی کسی میدونه ینی میریزن بحسابم؟؟؟ 

خدایی که من میشناسم معجزه ای داردبه نام عشقخدایاشکرت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال منو شوهرمو یک هفته پیش دادن من ۳۴۰۰شوهرم ۳۱۰۰

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
مال خواهرمو بيست تومن پنجاه تومن خورد خورد دارن ميريزن نميشه روشون حساب كرد ولي واسه دوستمو ٣٤٠٠ريخت ...

چقد طول کشید نمیدونید؟ 

چندبودسهامتون؟ 

همرو قر و قاطی دادن بابا معلوم نیست چی به چیه شوهرم یه تومنی داشت  من پونصد تومنی  باید برا شوهرم۵۱۰۰میریختن برا منم ۲۵۰۰ولی انقدر ریختن

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
همرو قر و قاطی دادن بابا معلوم نیست چی به چیه شوهرم یه تومنی داشت  من پونصد تومنی  باید بر ...

شماره ای که توسامانه هادادین بنام خودتون بود؟ 

شماره ای که توسامانه هادادین بنام خودتون بود؟ 

نه مال من به نام پدرم بود که فوت شده