2777
2789
عنوان

داستان زندگیم 😒

684 بازدید | 30 پست

خب من و شوهرم بعد 10 سال بزور بهم رسیدیم 😑

بعد ازدواجمون من صاحب دوقلو شدم 😵

‌شوهرم رفت زیر تریلی مرد 😞

رفتم سرد خونه ببینمش 🥴 دوتا سکته ریز کردم 😵 الانم با دو قلو هام 😑 دارم کار می کنم خرجشون بدم 😒

مدیونید فکر کنید الکیه 😒 

تاپیکای قبلم برای خواهرم، 🤪

میان الکی تاپیک میزنن بعد میگن برای خواهرمه 😑 مام ک گوش مخملی 😵 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

الان بخندم یا گریه کنم🙄😐🤦‍♀️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂 منم مرض دارم اومدم مچتو بگیرم  بده مچتو ببینم 😂🤦‍♀️

خدایش بودی تو تاپیکش 😒 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

😂😂😂بازم خوبه شوهرت نرفته زیر ژیان

آره 😂 😂 😂 😂 

والا تو گوگل پر رمانه

مردم چ علاقه ای دارن واقعا

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
الان بخندم یا گریه کنم🙄😐🤦‍♀️

فکر کنم نبودی تو تاپیک یه بنده خدایی اومد خالی ببنده ضایع شد 

خدایش بودی تو تاپیکش 😒  

اره بابا اولین کسی ک گفت اقدام تاپیک قبلشو من بودم دیگه 

میگه میخوای مچمو بگیری

داداش تو مچتو دودستی تقدیم کردی 😂😂😂😂

هرگاه خواستم بگویم دوستت دارم گفتم حالت چطور است ... و من تورا خیلی حالت چطور است...
بچتو بزار پرورشگاه بپر شوهرکُن 😂😂😂

باشه 

فکر کنم نبودی تو تاپیک یه بنده خدایی اومد خالی ببنده ضایع شد 

جدی 

تعریف کن😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
انگار پشه مرده😂رفت زیر تریلی مرد

😂😂😂 خدانکنه بچه ام گناه داره 🥺 

اره بابا اولین کسی ک گفت اقدام تاپیک قبلشو من بودم دیگه  میگه میخوای مچمو بگیری داداش تو مچتو ...

خیلی خفن دروغ گفت 😵