2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون بهش پول نمیده

1447 بازدید | 105 پست

شوهرم بهم پول نمیده هروفت اسم پول میارم میگه فلان جا قسط دارم ندارم در حالی که مثلا 100 تومن میخواد بهم بده پول زیادی نمیده که بگه کم میارم اصلا فک میکنم باهام لج داره اینقد سربه سر میکنه که نگو مثلایه جایی برام کارت بکشه میگه دیگه بهت پول نمیدم

من بگم فلان قد میده همه میریزن سرم بهم میگن پزووو

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ازش نمیخوام‌و اونم بدون درخواست نمیده

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم

خسیس دیگه 

شوهر خسیس از شوهر خائنم بدتر !!!!!

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

شوهرت وضعش خوبه؟ 

منم قبلا خیلی بهم توجیبی میداد 

گرونی که اومده کمش کرده نداره طفلی

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

والا من شوهرم کد درآمدش دست منه 😁

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔
من بگم فلان قد میده همه میریزن سرم بهم میگن پزووو

چقد میده اتفاقا من دوست دارم😍

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
چقد میده اتفاقا من دوست دارم😍

خودم زیاد نمیگیرم ولی شبی صدتومن میده😂😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻