2777
2789
عنوان

امار وحشتناک سقط جنین در ایران

715 بازدید | 21 پست

روزانه بیش از ۱۰۰۰ سقط جنین انجام میشه که فقط ۱۰ درصد اون قانونیه و روز به روز هم داره بیشتر میشه که گفته میشه این امار ۲۰ برابر تلفات تصادف در ایرانه

🙁🙁🙁

ای خدا 😞 اونوقت به ماها ک منتظریم نمیده 😔

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم تو نی نی سایت نیستن کمر به قتل اون طفل معصوما بستن.... 

یعنی اونایی که پیشنهادش رو میدن هااااا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

هزار تا که زیاد نیست 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
ایرانی ها خیلی رابطه های زناشویین زیاده معلومه که امار بارداری ناخواسته هم بالا میره

جلوگیری طبیعی هم دارن 😳😳😳😳

اخه طبیعی که جلوگیری نمیشه 

قرص و کاندوم و دستگاه و امپول جلوگیری حساب میشه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
روزانه هزار تا

مطمئنی !!!!!

مگه چه قد زن تو ایران که هزارتاشون فقط بچه بندازن 

به نظرت واقعا کار خوبی میکنن؟؟بهتر نیست حواسشونو جمع کنن که یه طفل معصومو نکشن

نه دیگه مرده از کاندوم بدش میاد 

زنه از قرص 😵