2777
2789

دوست خانوادگی هستیم رابطه مون متوسطه الان بچه دارشدن چی ببرم واسش میشه راهنمایی کنین میدونم کرونا هست ولی بارعایت همه اصول میرم اگه نرم خیلی زشت میشه،چون به نظرم فک میکنن چون من بچه ندارم،حسودی اونومیکنم براهمین میخام برم لطفا پیشنهادبدین چی ببرم اگه پول هم پیشنهادمیدین مقدارشوبگین اونا عروسی ما300تومن کادوداده بودن سه سال پیش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پکل ب نظرم ازهمه چیز بهتره واگه توانایی شو دارین ۵۰۰بهشون بدین

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

یه دست گل قشنگ با یه الیزابت ارزان قیمت 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

اگه دوستش داری نرو. همین. اینکه اونا چی فکرمیکنن مهم نیست مهم فقط سلامتی بچه و مادرشه. 

من 17روزه زایمان کردم حتی افراد درجه یک خانواده مون هم نیومدن و ما بی نهایت از این کارشون خوشحالیم