2777
2789
عنوان

کباب

323 بازدید | 36 پست

بگید من مقصرم ،شوهرم بعد مدتها دیشب گوشت گرفت برا امروز نهار ،بهم گفت انجیر بزن با پیاز ،نرم شه ،من فقط پیاز زدم چون تا حالا تجربه نداشتم انجیر بزنم خودمونم نداشتیم باید از حیاط داییم میچیدم امروز نهار درس کردم نهار اومد بخوره گفت سفته ،تو به من احترام نزاشتی انجیر نزدی وگرنه الان کباب نرم بود کلی حرفه دیگه نهار نخورد و کوفتمون کرد 😐😐😐😐

انجیر ؟نشنیدم تا حالا 

خداجون خودت کمکم کن😣 من از امید تو ناامید نمیشم 😢آدم داغون از اول داغون نبوده😏داغونش کردن 😭آدم آرومم همینطور 😓آدم عصبی ام همینطور 😤ولی آدم بیشعور 😷از اول بیشعور بوده 🤗😒🤐ما که بهشت برو نیستیم لاقل بیاید گناهامون هماهنگ کنیم جهنم بیافتیم تو یه محل ☺😑😐به بعضی ها انقدر بها میدی که یه روز خودت دیگه نمیتونی بخریش     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره انجیر نرسیده مامانه منم هرگز نمی زنه

تو کباب؟انجیر؟؟

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
اره انجیر نرسیده مامانه منم هرگز نمی زنه

حالا ارزش داشت که نهار رو خراب کنه 

خداجون خودت کمکم کن😣 من از امید تو ناامید نمیشم 😢آدم داغون از اول داغون نبوده😏داغونش کردن 😭آدم آرومم همینطور 😓آدم عصبی ام همینطور 😤ولی آدم بیشعور 😷از اول بیشعور بوده 🤗😒🤐ما که بهشت برو نیستیم لاقل بیاید گناهامون هماهنگ کنیم جهنم بیافتیم تو یه محل ☺😑😐به بعضی ها انقدر بها میدی که یه روز خودت دیگه نمیتونی بخریش