2777
2789

۱۱ خرداد فروختم تو ایوا ک کاش نمیفروختم .سهامم ۳۵۰ هزاره که تو دارایی سهام عدالت الان ۱۲ ملیونو ۶۰۰ هزاره .الان نزدیک دو ماه دریغ از هزار تومن .من تو دارایی سهام عدالت بخش درخواست نوشته هیچ درخواست فروشی ثبت نشده. کارگزاری بانک ملی ک اصلا جواب نمیده .حتی نمیتونم تو سامانه سهام عدالت ثبت نام کنم میگه برا کد ملی قبلا کارگزار تایین شده .بچه ها کی مثل من مشکل داره چکار کنم من 

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...
واریز میکنن نگران نباش

کی دیگه از رو چی میگی واریژ میکنن.میگم تو درخواستا نوشته هیچ درخواستی برا فروش نداری

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درخواست که دادی رهگیری برات اومد یا نه 

نمیدونم ولی بعد اون هزار بار تو ایوا درخواست  دادم یا سایت بانک ملی .میگه درخواستت تکراریه

نه عزیزم .حتی درخواست فروش ندادن برام .تو تو سامانه دارایی سهام رفتی؟ میگه هیچ درخوایت فروش ثبت نشده .کاش کارگزاری ملی حداقل جواب تلفن میداد