2777
2789

قیمت توبازار۷۵۰تومنه ولی اینطوری که سفارش بدم باسه تاقابلمه کهنه که اندازه هاش ومیزان خرابی وجنسشون مهم نیس عوض میکنن۴۵۰تومنم پول میگیرن خوشمم نیومد بار برمیگرده شرکت هزینه هم درب منزل بعد تهویل پرداخت میشه بخطر سالگردشرکت اگرین یه هدیه ۱۵۰ تومنی هم قراره بیارن

وزن اولی۲۵ مرداد۹۴کیلو ۱۳ابان۸۵کیلو وزن هدف۷۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درش زود کنده میشه من نخریدم مامانم خریده همیشه دراش کنده میشه

جنسشون چطوره واسه استفادا خودمون تواشپزخونه میخام  جای پیچ دستگیره درب منظورته؟؟

عزیزم کدوم شهرید. چرا بازسازی نمیکنی؟

تهران بازسازی چی اونجوریکه بهداشتی نیس موادشون سرطانزاس قابلما کوچیک رویی سه چهارتادارم گفتم بدم حلبی بخره همون روز واسم اس اومد از طرف شرکت اگرین منم جواب دادم زنگ زدن اینطوری گفتن دلم میخار سفارش بدم  واسه تو دست استفاده خودمون فک کنم خوب باشه بازم هرکی اطلاع داره خاستم بپرسم

تهران بازسازی چی اونجوریکه بهداشتی نیس موادشون سرطانزاس قابلما کوچیک رویی سه چهارتادارم گفتم بدم حلب ...

گلم به جایی بده که مجوز بهداشت دارند. 

جنس مواد مهمه ایرانی بزنند یا ایتالیایی. 

بعدم گذانیت، گرانیته! مگه چند نوع گرانیت داریم، اینا همه شان وقتی خش بیافتن سرطان زا اند. 

توجه ب مقالات نکن.. هر کسی میتونه یه مقاله بنویسه بزاره تو گوگل. 

اینها فقط کار ان هاست ک کاسبی شان کساد شده بخذطر بازسازی ظروف. 

ما خودمون بازسازی داریگ. 

میدونی تمام طرف ها خودمونم بازسازی و استفاده میکنیم. 

اگه الوده یا سرطلن زا بود اول خودمون استفاده نمی کردیم.