2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حبوبات و از شب قبل بذار خیس بخوره. .. حبوبات و بذار تو زودپز بپزه با یک بسته گوشت آبگوشتی یا قلمه. .. تو یه قابلمه بزرگ جدا عدس آشی و سبزی آش و بذار بپزه. ..حبوبات که پخت اون رو هم به این قابلمه اضافه کن....وقتی همه چی پخت...گوشت و ریش ریش کن....کشک رو اضافه کن ..جداگونه پیاز داغ فراوون ..سیر...نعنا داغ درست کن...از هر کدوم نصف شو بریز تو اش...بقیه شو نگه دار برای تزیین. .

وقتی یک زن دیوانه وار با تو صحبت میکنه خوشحال باش چون سکوت یک زن نشانه پایان توست
سلام بانو من عدس و لوبیا و نخود رو که از شب قبل خیس کردم، میپزم بعد پیاز داغ میکنم و بهش اضافه می کنم و بعد سبزی هم اضافه می کنم میزارم کامل بپزه، بعد کمی کشک و نعناداغ و پودر سیر اضافه می کنم و یه جوش که خورد رشته رو اضافه میکنم البته قبلش نمک و فلفل رو میزنم بعد رشته میریزم درشو میزاری چندتا جوش بخوره بعدشم با سیر داغ و پیاز داغ و نعنا داغ و کشک تزیین میکنم نوش جان
انسان خوشبخت کسی نیست که در شرایطی خاص به سر می برد، بلکه کسی است که دیدی خاص دارد.
حبوبات نخود عدس لوبیا ماش بزار خیس بخوره چند بار ابش رو عوض کن بزار قشنگ بپزه .پیاز هم جدا سرخ کن وقتی حبوبات پخت بریز توش.بعد نیم ساعت سبزی اش رو بریز توشیه یکی دو ساعت جوش بخوره بعد رشته رو اضافه کن
وقتی بهم فشار عصبی وارد میشه کمرم درد میگیره شکمم قل قل میکنه(جمله معروف پسرم وقتی شبا گشنه اش میشه)
رشته (آشی) سبزی آش نخود و لوبیا و عدس نعنا خشک پیاز متوسط کشک پاستوریزه آرد روغن و نمک و فلفل طرز تهیه۱- بهتره لوبیا ها و نخود رو چند ساعت قبل یا از شب قبل خیس کنیم و در یخچال بگذاریم. - حبوبات رو به جز عدس بار می ذاریم. خوب که پختند، عدس رو هم اضافه می کنیم. - در عین حال که مواد در حال پخت هستند، سیر داغ و پیازداغ رو آماده می کنیم. ( سیر و پیاز و جداگانه خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم و به آنها زردچوبه اضافه می کنیم که خوشرنگ بشه.) ۵- مقداری از سیرداغ و پیازداغ رو درحال پخت به مواد اضافه می کنیم ، بقیه رو برای تزئین روش نگه می داریم. سپس سبزی آش رو که شسته و خرده کرده ایم رو اضافه می کنیم. ۶- ده دقیقه مونده به اینکه قابلمه رو از روی گاز بردارید، رشته رو هم اضافه کنید. آش حاضره. حالا اونو توی کاسه بکشید و صبر کنید کمی از داغی بیفته. سپس کشک رو روش بریزید
نیکا نیکا خونه داره خونه آجری داره نیکا چند تا خونه داره !!!!!!!
خوشمزگی اش رشته به اینه که اولا حبوبات خوب بپزه. ..دوما این مخلفات تزیین زیاد باشه ..و تو خود اش هم ریخته شه. . در ضمن مثل 1 پیمانه نخود لوبیا اگر میریزی. ..نصف پیمانه لوبیا قرمز. ..و 2 پیمانه عدس

وقتی یک زن دیوانه وار با تو صحبت میکنه خوشحال باش چون سکوت یک زن نشانه پایان توست
ووووی رشته یادم رفت بگم...وقتی همه چی پخت ..حدود نیم ساعت آخر رشته ر بزن...گوشت هم خیلی خوشمزه اش میکنه. .

با گوشت عالی میشه. ..امتحان کنید... آش رشته ترشی نمیخواد. ..همون ادویه جات و فلفل که به پیاز داغ میزنی کافیه