2777
2789
عنوان

کرم دور چشم دوستا

349 بازدید | 7 پست
سلام دوست جونی ها
بی زحمت کرم دور چشم خوب معرفی می کنید.برای خودم نمی خوام برای سن حدود چهل و خرده ای می خوام، البته خیلی چروک نداره.اگه حدود قیمتش رو هم می دونید بگید لطفا
نی نی مو امام رضا برام از خدا گرفته،خودشم مواظبشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیلن هم خیلی خوبه ایرونیه.. محصول گل افشان
ولی به نظرم برای سن پایین تر و پیشگیری مناسبه.. قیمتش حدود 15

http://www.golafshan.ir/product.asp?ProdName=%DA%A9%D8%B1%D9%85%20%D8%AF%D9%88%D8%B1%20%DA%86%D8%B4%D9%85%20%D9%87%D8%A7%D9%84%D9%88%DA%A9%D8%B3%DB%8C%D9%84&ProdID=36&CatID=2
یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

من مشاور محصولات اوریفلیم سوئد هستم .محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی . گیاهی و بدون سرب

محصولات واقعا عالی هستند و من خودم از کسانی هستم که محصولاتش رو استفاده میکنم .‌کاتالوگ ۱۲ تازه شروع شده کلی محصولات عالی با تخفیف های خوب داره. در کانال تل گ رام  و اینستا در خدمتتون هستم برای مشاوره و سفارش محصول

@oriflame_showe

کرم دور چشم های عالی با نتیجه گیری عالی دارم