2777
2789
خب اون کار رو می کنم اما می خوام راه حل بدین که ببینم چه جوری بقیه دستی کردن تا جواب بده

خوب هفت ماه زیاد باید کوچکتر میگرفتی الان کارت سخته الان چه حد رام هست اجازه میده سمتش بری یا از دستت غذا میخوره یا فقط جیغ میزنه و گاز میگیره؟

مرغ عشق فرق میکنه ولی عروس هلندی رو باید اول از همه تو خونه یه جای کم تردد و اروم براش انتخاب کنی که ...

من یار دوساعت ارزن ریختم رو دستم گرفتم جای دونشون یعنی نشستن رو میله مرغ عشق هام تکون نخوردن اصلا نیومدن،کمرم شکست انقدر نشستم😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ عشق فرق میکنه ولی عروس هلندی رو باید اول از همه تو خونه یه جای کم تردد و اروم براش انتخاب کنی که ...

آخه من الان ۲ هفته ست که دستی کردن رو شروع کردم اما از تو دستم غذا نمی خوره و فقط یکم اگه ظرفش رو بیارم جلوش شاید بخوره 😩😕

من یار دوساعت ارزن ریختم رو دستم گرفتم جای دونشون یعنی نشستن رو میله مرغ عشق هام تکون نخوردن اصلا نی ...

مرغ عشق خیلی کم رام میشه اگه بزرگ هم باشن که دیگه خیلی بعیده باید از بچگی عادت کنن و از طرفی وقتی سیر هستن و غذا هم تو لونه هست که سمت دست شما نمیان اما عروس هلندی فرق داره به محبت نیاز داره واسه همین سمت ادمها میاد

مرغ عشق خیلی کم رام میشه اگه بزرگ هم باشن که دیگه خیلی بعیده باید از بچگی عادت کنن و از طرفی وقتی سی ...

آره فکر کنم عروس هلندی زود سمت آدم بیاد،نه بابا خنگ هارو دو ساعت بود که غذاشونو برداشته بودم،یک ساعت و خورده ای هم دستم اونجا بود نخوردن

من یار دوساعت ارزن ریختم رو دستم گرفتم جای دونشون یعنی نشستن رو میله مرغ عشق هام تکون نخوردن اصلا نی ...

عروس هلندی منم از تو دستم نمی خوره یه بار طولانی نگه داشتم شاید بیاد بخوره اما چند بار اومد نزدیکش ولی نخورد 😁