2777
2789
عنوان

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اوایل بارداری داغ میشدم دلم خنکی میخواس شبها همش آب سرد میریختم رو پاهام تاخوابم ببره بچم دختره اکثرا شنیدم پسر پهلوی راسته دختر چپه دیگه نمیدونم

خداجونم دختر خوشکلمو به تو میسپارم اگه صلاح دونستی یه خواهر یابرادر براش بزار تو دلم من برای خودم نمیگم برای دخترم میگم  
من لرز میکردم اوایل بارداری پسره نی نی

کلا به علائم نباید توجه کرد برا هر کس یه جور متفاوته فقط سونو مهمه اینا فقط حدس وگمانه😉

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔                                             
اون الان اندازه یه دونه برنجه نمیدونم شما چجوری حس میکنین😐😶😶

از اول تو همون طرف حس می شه همه حس می کنن در تعجبم چطوری متوجه نمی شی به وزن ربط نداره اون قسمت تیر می کشه 

کلا به علائم نباید توجه کرد برا هر کس یه جور متفاوته فقط سونو مهمه اینا فقط حدس وگمانه😉

آره واقعا من همین علائم رو سر پسرم داشتم اما سره پسرم ترش زیاد می خوردم اما العان فقط نمکم بیشتر شده و اگه نمک به غذا نزنم بهم نمی چسبه

دلیلش رو هم می گی

چون میگن اگه دختر باشه از هفته 5 تهوع شروع میشه پسر از هفته 7

هم بخاطر گرم بودنت و خنکی دوست داشتنت منم این علائم ها رو داشتم سونو 16 هفته احتمال پسر داد

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔