2777
2789
عنوان

دمی گوجه

269 بازدید | 25 پست

برا اولین بار میخام درست کنم میشه طرز تهیشو بدین؟؟؟اونایی ک خوب میشه..

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈

تو برنج گوجه و سیب زمینی بریز و به صورت دمی درست کن 😅

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من خیلی دوس دارم

من تاحالا نپختم و نخوردم

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈

گوجه پوست بگیر رنده کن. تو‌قابلمه پیاز تفت بده گوجه اضافه کن تفت بده یه قاشق رب گوجه اضافه کن بعد زردچوبه خوب که تفت خورد برنجو ابو نمک اضافه کن دم کن. 

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣

چ ضرری کردی تاحالانخوردی.پیاز و گوجه ریز کن بزار خوب بپزه بعد سیب زمینی و برنج و روغن ونمک بنداز بزار کته شه.حتما ته دیگ بگیره🤤

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
تو برنج گوجه و سیب زمینی بریز و به صورت دمی درست کن 😅

همین؟؟؟

من یه پیاز خیلیییی ریز میکنم سرخش میکنم گوجه رنده شده یه قاشق رب و نمک و فلفل و زردچوبه و شنبلیله و ترخون خشک و یکم دارچین میریزم سیب زمینی نگینی هم میذارم بپزه همش و خوب تفت میدم بعد برنج و بهش اضاف میکنم ابش ک تموم شد دمکش میذارم روش دم بیاد 

شوهرم عاشقشه 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️

نوش جونت گلم خیلی غذای خوشمزه ای هوس کردم ⁦☺️⁩

یه نکته مهم اینه که نباید پوست گوجه رو دور بریزی وگرنه به پلو رنگ نمیده

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

من برا چهار پیمانه برنج تقریبا یه کیلو گوجه رنده میزنم یه پیاز بزرگ نگینی کن سرخ کن گوجه هم رنده بزن سرخ کن با زردحوبه و فلفل من همیشه لوبیا سبزم قاطی میکنم باهاش ابم اندازه بریز که شفته نشه

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم
همین؟؟؟

من دیدم بقیه درست میکنن ، همینه 

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
 چ ضرری کردی تاحالانخوردی.پیاز و گوجه ریز کن بزار خوب بپزه بعد سیب زمینی و برنج و روغن ونمک بند ...

واقعا؟