2777
2789

سلام خانمها 

من اخرین پریودیم 2 خرداد بود 

1تیر هم بی بی چکم هم ازمایشم مثبت شد☺️ 10 یه لخته کوچیک در حد یه بند انگشت  دیدم 😞 چون تعطیلی بود بهم وقت ندادن 14 ام رفتم سونو گفتن سقط شده چیزی نمیبینیم بجز یه لخته خون ولی گفت آزمایش بتام بده 

و اینکه به جز اون یه لخته کوچیک و دو قطره خون دیگه ندیدم و رفتم دکتر جواب سونو دید گفت لازم نیست بتا بدی اون لخت خونم خودش دفع میشه 

حالا من نه تنها علائم نرفته 🙄 بلکه اون لخته خونم دفع نشده 🥴 حالت تهوع ام پیدا کردم امکانش هست زمانی ک رفته بودم سونو بخاطر کم بودن بتام ندیده باشه ساک بارداری و الان رشد کرده باشه 😍 

یا اینکه این علائم خطرناک 🥺 نیست 

و اینکه تا شنبه یه دکترم دسترسی ندارم 

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

من بارداری قبلیم با اولین لک خون تمام علائم رفت 😞 بخاطر همین الان نگرانم 

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

من بارداری قبلیم با اولین لک خون تمام علائم رفت 😞 بخاطر همین الان نگرانم 

متاسفم عزیزم.سونو دقیقه و اگه نتونی لخته رو دفع کنی باید کورتاژ بشی.حتما دوباره برو دکتر .بقایای جنین سقط شده باعث عفونت شدید میشه و مشکلات دیگه داره

خدای مهربون شکرت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم عزیزم.سونو دقیقه و اگه نتونی لخته رو دفع کنی باید کورتاژ بشی.حتما دوباره برو دکتر .بقایای جنی ...

عزیزم الان بحث بقایای نیست 

بحث من اینکه چرا علائم نرفته بیشتر شده 🙄بقایای ک کارش یه قرص میخوری کامل دفع میسه

عزیزم الان بحث بقایای نیست  بحث من اینکه چرا علائم نرفته بیشتر شده 🙄بقایای ک کارش یه قرص م ...

احتمالا چون کامل دفع نشده هموز بتات بالاست. دفع بشه ناخوداگاه بتات میاد پایین.

وقتی هورمونا بالا میره علائم بارداری رو متوجه میشی برای شمام هنوز بالاست 

خدای مهربون شکرت😍
احتمالا چون کامل دفع نشده هموز بتات بالاست. دفع بشه ناخوداگاه بتات میاد پایین. وقتی هورمونا بالا می ...

ممنون 🙏