tsan مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 167 عنوان دوستان نگهداری چی برکت میاره گوشه خونه یا مغازه؟ 419 بازدید | 12 پست سلام دوستان عزیزم ممنون میشم اگر میدونید نگهداری چه چیزی برکت و رزق و روزی میاره معرفی کنید بهم. 🙏🏻🌸🌸🌸 1399/05/02 | 11:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سپیده8272 عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 2227 همین که اسراف نکنی خودش برکت میاره میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟ ❤️
اییلشاه عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 1565 نخوردن مال حروم و حق الناس ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ ..ﮔﺎﻫـﯽ ﺑﺎ ﮐﺴانی ﺳﺎﺧﺘﻪ!ﮔﺎﻫــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ...ﮔﺎﻫـــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ؛ ﮔﺎﻫﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ ... ﮔﺎﻫــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ!ﮔﺎﻫــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ ..ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ؛ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳـــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــﻮﯾﻢ : ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ "ﺁﻣﻮﺧــﺘﻪ ﺍﻡ "...ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ... ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ ...اﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..ﻣــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ...!!ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ ...🌼
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18847 سعی کنید روزیتون حلال باشه..صدقه بدید،،سوره واقعه بخونید من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
tsan مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 167 همین که اسراف نکنی خودش برکت میاره منظورم چیزیه که بشه نگهش داشت ، بعضی قدیمیا یه کمی گندم نکه میدارن توو خونه مثلا میخواستم ببینم کسی چیز جدیدی بلده که راهنماییم کنه 🙏🏻🥰🌸🌸 ؟
706 عضویت: 1397/12/29 تعداد پست: 4534 کبوتر، ایت الکرسی و 4 قل و و ان یکاد رو دیوار زدن مرا عهدیست با جانان...
fateme__banoo عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 14998 هرروز سوره ذاریات و سوره العادیات بخون معجزه میکنه. خواهرم هرروز میخوند بعد چندماه همه قرضاشم داد انقدر ک بهش پول رسیداز لحاظ فنگ شویی هم میگن همون اول خونتون صندوق صدقاتی جعبه ای چیزی که نماد ثروت هست بذارید خوبه خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد
tsan مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 167 هرروز سوره ذاریات و سوره العادیات بخون معجزه میکنه. خواهرم هرروز میخوند بعد چندماه همه قرضاشم ... ممنووون عزیزم ، یعنی چطور جعبه ای که نماد ثروت باشه ؟
fateme__banoo عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 14998 ممنووون عزیزم ، یعنی چطور جعبه ای که نماد ثروت باشه ؟ قلک، جعبه جواهرات و دفترچه حساب پسانداز چیزهایی که حتی مثل عکس پول و تصویر خونه یا ماشینی که دوستش داری به دستش بیاری.یا میتونی یه شیشه باشه که توش پول خرد حتی بریزی. میگن حتی توی خونتون قبض اب و برق پرداخت نشده هم نگه ندارید. خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد
ادرینا77 عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 529 هرروز سوره ذاریات و سوره العادیات بخون معجزه میکنه. خواهرم هرروز میخوند بعد چندماه همه قرضاشم ... سلام میشه بگید سوره ذاریات ووالعادیات خواهرتون هرروز چند تا میخوند منم اگه خدا بخواد میخوام بخونم
fateme__banoo عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 14998 سلام میشه بگید سوره ذاریات ووالعادیات خواهرتون هرروز چند تا میخوند منم اگه خدا بخواد میخوام بخونم روزی یک بار . سعی کن تا چهل روز بخونی خودت معجزشو می بینی. خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد
ادرینا77 عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 529 مرسی گلم که زود جواب منا دادین ان شاالله همیشه زندگیتون پر از برکت وشادی باشه