2777
2789

نخوردن مال حروم و حق الناس 

ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ ..ﮔﺎﻫـﯽ ﺑﺎ ﮐﺴانی ﺳﺎﺧﺘﻪ!ﮔﺎﻫــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ...ﮔﺎﻫـــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ؛ ﮔﺎﻫﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ ... ﮔﺎﻫــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ!ﮔﺎﻫــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ ..ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ؛ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳـــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــﻮﯾﻢ : ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ "ﺁﻣﻮﺧــﺘﻪ ﺍﻡ "...ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ... ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ ...اﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..ﻣــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ...!!ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ ...🌼  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کنید روزیتون حلال باشه..

صدقه بدید،،سوره واقعه بخونید

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
همین که اسراف نکنی خودش برکت میاره 

منظورم چیزیه که بشه نگهش داشت ، بعضی قدیمیا یه کمی گندم نکه میدارن توو خونه مثلا میخواستم ببینم کسی چیز جدیدی بلده که راهنماییم کنه 🙏🏻🥰🌸🌸 ؟

هرروز سوره ذاریات و سوره العادیات بخون معجزه میکنه.  خواهرم هرروز میخوند بعد چندماه همه قرضاشم داد انقدر ک بهش پول رسید

از لحاظ فنگ شویی هم میگن همون اول خونتون صندوق صدقاتی جعبه ای چیزی که نماد ثروت هست بذارید خوبه

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
هرروز سوره ذاریات و سوره العادیات بخون معجزه میکنه.  خواهرم هرروز میخوند بعد چندماه همه قرضاشم ...

ممنووون عزیزم ، یعنی چطور جعبه ای که نماد ثروت باشه  ؟ 

ممنووون عزیزم ، یعنی چطور جعبه ای که نماد ثروت باشه  ؟

قلک، جعبه‌ جواهرات و دفترچه‌ حساب پس‌انداز چیزهایی که حتی مثل عکس پول و تصویر خونه‌ یا ماشینی که دوستش داری به دستش بیاری.

یا میتونی یه شیشه باشه که توش پول خرد حتی بریزی. 

میگن حتی توی خونتون قبض اب و برق پرداخت نشده هم نگه ندارید.

هرروز سوره ذاریات و سوره العادیات بخون معجزه میکنه.  خواهرم هرروز میخوند بعد چندماه همه قرضاشم ...

سلام میشه بگید سوره ذاریات ووالعادیات خواهرتون هرروز چند تا میخوند منم اگه خدا بخواد میخوام بخونم

سلام میشه بگید سوره ذاریات ووالعادیات خواهرتون هرروز چند تا میخوند منم اگه خدا بخواد میخوام بخونم

روزی یک بار . سعی کن تا چهل روز بخونی خودت معجزشو می بینی.