2777
2789

وسواس گرفتم همش حس میکنم همه جا کثیفه مدام دستما بدستم با دوتا بچه بخدا خودمو از پادراوردم  پاهام هر ب تا صبح درد میکنن .تابستون کل پنجره ها باز بود خونه پر خاک شده شوهرم حیاط و بالکن رو بهم ریخته و تمیز نمیکنه منم نمیتونم حیاطو تمیز کنم چون پر مارمولکه بخدا هرروز دعوا داریم من میگم تمیز کن میگه ن هرووقت وقت کنم .از اینور ابان ازمون وکالت دارم امسال کلی زحمت کشیدم نمیخام این اخریا درگیر خونه بشم درس خوندنم لطمه ببینه از اینورم همه دارن خونه زندگیشونو تمیز میکنن میشورن من حس میکنم همه جا کثیفه تروخدا شما بگبن من چیکار کنم شما جای من بودبن چیکار میکردین

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

عین خر موندم تو گل 

شوهر و دخترمم همکاری نمیکنن حالم خرابه

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی دو روز یه گردگیری میکردم 

چون خودم وسواس فکری دارم اگه یه چیزی بیوفته تو سرم انجام ندم همش فکرم درگیرش میشه و نمیتونم کارای دیگه ام رو انجام بدم 

پنجره و وسایل ای رو که نیازه با شیشه پاکن آمیز میکردم 

با شامپو فرش فرش رو تمیز. میکردم مبل هارو تمیز میکردم 

پتو های خودمون با روتختی اینارو میشستم با پادری 

داخل کابینت هارو تمیز میکردم 

داخل یخچال رو تمیز میکردم 

رویه بالشت هارو میشستم 

شوهرتون هم ببینه شما خونه رو تمیز میکنید دست به کار میشه 

من الان پول ندارم ماه دیگه پول میاد دستم بعد شروع میکنم ب گردگیری خرید برا بچه هام

چ ربطی ب پول داره

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊