2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فقط اینجور اروم میگرفتم هیچی خوبم نمیکرد باردارم ک هستم نمیشد قرص خاصی بخورم

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍

از دکتر طب سنتی شنیده بودم گفته بود برای میگرن باید گلاب اصل گیر بیارین بو کنید

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
یخ بزار تو پلاستیک بزار روی شقیقه هات

وای نه من بدتر میشم‌ 

شاید دوش اب خیلییی گرم با فشار بسیار زیاد بتونه کمی ارومم کنه که شبیه ماساژ عمل میکنه و رگها رو باز میکنه. چون میگرن علتش چیزی شبیه گرفتگی رگ یا جریان کم خون تو یه قسمتهایی هست. باید بصورت یکسان و یک اندازه جریان داشته باشه. 

البته شاید اشتباه گفته باشم خیلی وقت پیش چنین چیزی خوندم منبعش یادم نیست

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
از دکتر طب سنتی شنیده بودم گفته بود برای میگرن باید گلاب اصل گیر بیارین بو کنید

واقعا برای میگرن که انقدر اهمیت داره از گلاب و طب سنتی استفاده می کنید منم این اشتباهات فاحش رو قبلا انجام میدادم اما نتیجه نگرفتم هیچ ،بلکه بدتر هم شدم البته من میگرن مزمن داشتم پیش هر کی رفتم هیچ جوابی نگرفتم تا اینکه یکی از همکارام تو زنجان ، دکتر یمانی نامی رو معرفی کرد مدتی تحت نظرش بودم واقعا برام معجزه کرد تا عمر دارم دعاش میکنم

سلام دوست گلم

شبتون بخیر

قرص پانادول میگرن اصلی عالیه

من مامانم میگرن شدید دارن این قرص واقعا مسکن قوی و عالی هست بخدا راست میگم

برای خرید اصلش با این شماره تماس بگیرین

۰۹۳۳۳۶۳۲۲۷۲