2777
2789

چند شب پیش بخاطر منقبض شدن شکمم تاپیک زدم رفتم دکتر بهم گفت احتمال زایمان زودرس هست،6 تا آمپول بتامتازون داد که دو شب پشت سر هم شبی 3 تا زدم و آمپول فمولایت که هفته ای یدونه که امشب تازه اولی رو زدم و قرص ایزوپرین 1 که روزی 3 تا بخورم،درد ندارم ولی هنوز شکمم منقبض میشه و لی بنظرم نینی هست چون وقتی رو پهلو چپ میخوابم نینی تکون میخوره بعد کنار نافم اندازه یه کف دست قلمبه میشه ولی تو پهلو شله، دکتر گفت داروها و مصرف کن اگه خوب نشدی برو بیمارستان،میخوام ببینم کسی شرایطش مثل من بودو نینی سروقت اومده باشه، امروز 31 هفته شدم

من هر وقت رفتم دکتر می گفت ممکنه زایمان زودرس داشته باشی، حتی تو شش ماه ایقد حالم بد شد که رفتم بیمارستان، آخرش هم به موقع و سر وقت عزیز دلم به دنیا اومد

به آرزوهایم قول رسیدن دادم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استرس و نگرانی به خودت راه نده. توی اینترنت سرچ کن، بعضی وقتا راهنماییهای خیلی خوبی پیدا میکنی. ازین به بعد بیشتر مراقبت کن و هر رفتار و حرکت و خوراکی ای که فکر میکنی تاثیر بد میزاره کنار بزار. اگه خیلی رعایت کنی ان شاءالله له سلامتی و خوبی مشکلت حل میشه. توکل بر خدا. ذکر هم بگو. از پزشکهای اینترنتی هم مشورت بگیر

الهی که خدا آرامش رو به دلهاتون بده
جدی،درد و منقبض شدن هم داشتید

اره علائم زایمان داشتم یعنی دل درد، انقباض و ... بیمارستان بستریم کردن برا زایمان بعدش رضایت شخصی دادم با اون وضعیتم اومدم بیرون رفتم پیش دکترم دارو داد تا دهانه رحمم باز نشه و استراحت مطلق و با هر استرسی که میگرفتم دهانه رحمم باز میشد با کلی سختی دخترم۳۸ هفته بدنیا اومد

من خدا را دارم ...بین تمام نداشته هایم...
خداروشکر. علائمتون چی بود؟؟ 

کلا همش بدنم درد می کرد، همون شبی که رفتم بیمارستان به شدت زیر شکمم درد میکرد، درد میومد و ولم میکرد، همون شب کلی گریه کردم که بچه می میره، عزیزم شما هم آروم باش فقط استراحت کن و به حرف دکترت گوش کن، من نه ماه استراحت مطلق بودم، انشالله برا شما هم سر وقتش به دنیا میاد

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
اره علائم زایمان داشتم یعنی دل درد، انقباض و ... بیمارستان بستریم کردن برا زایمان بعدش رضایت شخصی دا ...

خب خداروشکر سر وقت اومد،شکم شما وقتی منقبض میشد همجاش سفت میشد؟؟