2777
2789
عنوان

برای ابجیم دعاکنین ابجیا

114 بازدید | 5 پست

سلام انشاالله هرکی این تاپیکو میبینه و منتظره خدادامنشو سبز کنه ابجیا دوستان واسه خواهرم دعا کنین بستری شده یا امشب یا فردا صبح زایمان میکنه دعا کنین براش هرکی دعا کرد خود تاپیکمو لایک کنه واسش صلوات میفرستم❤❤اللهم اشف کل مریض❤اللهم عجل لولیک الفرج❤❤

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله

ممنونم

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡
ان شاءالله به سلامتی فارغ میشه لطفا واسه پدرم دعا کن 

حتما ممنونم ان شاالله حالشون بهتر و خوب شه

ان شاءالله به سلامتی زایمان کنه 

برای منم دعا کن .حالم خوب نیست .دعا کن خدا بهم فرصت بده بچه هامو خودم بزرگ کنم 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱