2777
2789
عنوان

کمک کنید....

434 بازدید | 5 پست

داشتم پول کارت به کارت میکردم اشتباهی به کارت کس  دیگه واریز کردم کسی هست بدونه باید چیکار کنم....تو رو خدا کمکم کنید....اون پولو لازم دارم

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.

اصلا نمیشه 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

مگه اینکه تو بانک اشنا داشته باشی از روی شماره کارت شماره تلفنشو پیدا کنی بهش زنگ بزنی خواهش کنی برگردونه

وگرنه حتی بانک هم نمیتونه برگردونه

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کاری نمیشه کرد مگر اینکه طرفو پیدا کنی و اونم آدم با وجدانی باشه که بهت برگردونه حتی باشکایت هم نمیشه پس گرفت😐

تا حالا که از این آدما به پست ما نخورده اما انشاالله به پست شما بخوره و برگردونه

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄

شماره کارتی که واریز کردین رویادداشت کنید فرداتشریف ببرید بانک 

متصدی بانک مشخصات طرفو درمیاره وبهش زنگ میزنه اگه پولو برگردوندکه هیچ وگرنه میتونین ازطریق قانونی اقدام کنید وشکایت کنید

شوهرمن پونصدتومن اشتباهی زده بود رفت بانک به طرف زنگ زدن اونم پولو برگردوند

قصه ی امواج دریا را زدریا دیده پرس...