2777
2789
عنوان

اقایون خانوما

103 بازدید | 14 پست

لطفا هرکس برنامه ضبط صدای امتحان شده داره برام درخواست دوستی بده  .ایدیشو بده تو تلگرام بهم بفرستع .بخدا گوگل برام بالا نیاورد بازار هم رفتم درست نبود چنتا امتحان کردم توروخدا هرکس داره بهم بفرسته

خانوما برای شفا پیدا کردن مادرم صلوات بفرستین لطفا .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم.شهرما مرزیه اصلا  نمیاد بالا نمیدونم نت ضعیفه یا چی

ایمیل بایدداشته باشی برات بازکنه...داری؟؟؟

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
چرا 

اخه جوسایت ضدمرده حالا نیتش هم کمک باشه. البته من دارم برنامه شو.همینجا اسمشو براتون مینویسم

انت نار و انا شمعه/ وادری ماطفیک دمعه/خاف تحرگنی حبیبی وننتهی بلایصوت😔
اخه جوسایت ضدمرده حالا نیتش هم کمک باشه. البته من دارم برنامه شو.همینجا اسمشو براتون مینویسم

اسمش نمیخام ایدی بدزار تو تل بهم بفرست دعات میکنم

خانوما برای شفا پیدا کردن مادرم صلوات بفرستین لطفا .
پ چرا ومدی این سایت که بیشتر خانم هستن نمیترسی  الان؟

امدم توی موضوعاتی که میتونم و مرتبط باخانما نیست مشارکت کنم. دنبال حاشیه هم نیستم.

انت نار و انا شمعه/ وادری ماطفیک دمعه/خاف تحرگنی حبیبی وننتهی بلایصوت😔