2777
2789

سلام بچه ها

امروز ۱۲هم سیکلمه.دوتا فولی ۱۹ و ۲۰ داشتم

آمپول هم زدم

بیاین بگین چیکار کنم چیکار نکنم؟ کی اقدام داشته باشم خوبه؟🤔

چیا بخورم خوبه؟؟

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم😍❤

چند وقته اقدامی ؟

و علت مصرف داروت چی بود

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کیت تخمک گذاری بخر سیزده و چهارده وپانزده پریودی ات اقدام داشته باش گرمیجات زیاد.بخور

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
امشب و فردا اقدام کن بعد یک روز در میان

عزیزم مشکل تو.چیه

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
پس چرا دکترم گفت امشب نه؟ 🤔☹ گفت از فرداشب

مثل دکترت عمل کن 

تنبلی دارم گلم

پلی کیستیک هستی