2777
2789
عنوان

دارم زیادی بزرگ میکنمش برای خودم؟

248 بازدید | 32 پست

خانوما ،خانواده همسرم تو سه ماه اول بارداری یه کاسه سوپ برام نیاوردن با اینکه میدونستن نمیتونم غذای خودمو بخورم و ویارم تقریبا شدید بودخونشونم دوکوچه بیشتر باما فاصله نداره.خونه ی مامانم هم میرفتم دوسه شب میموندم که جون بگیرم مدام اعتراض میکردن چرا اونور میرین چرا اینجا نمیاین!منم به شوهرم  میگفتم که راحت نیستم پیش برادرشوهرم با این حال نزارم کجا پاشم بیام وقتی همش درازکشم.هرازگاهی فتیر میاوردن برام که بوی روغن زردش حالمو بهم میزد ،کل لطفی بع من کردن این بود.

حالا الان خیلی حالم بهتره اصلا دوس ندارم ببینمشون حتی نمیخام یه تخم مرغ بذارم جلوشون کلا از چشمم افتادن .هرشب استرس دارم کع زنگ نزنن بگن ما داریم میایم خونتون و...

یه قضایای قبل بارداریم هم پیش اومد که اونم یادم میاد میخام برم بکشمشون

خوش اومدی آوای مامان😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای سلامتی وشفای بابام صلوات میفرسین خواهش میکنم😔

فرستادم⁦❤️⁩

میشه برام یه صلوات بفرستید ک عاقبت بخیر بشم؟!😊⁦❤️⁩خواستید بگید منم برای خوشبختی شما صلوات بفرستم😘🙏⁦❤️⁩
الان این حسی که من دارم به جاست؟شما جای من بودین چیکارمیکردین؟

کینه ای نباش گلم 😶

چسوی من کجایی؟ چسو چه بی وفایی😅چسوی من گوز نده... چسوی من چس بده😆من عاشق او بودم و او عاشق او🤦😬
عزیزم تواین دور و زمونه انتظار نداشته باش از کسی  همه به فکر خودشونن

انتظار که خب عزیز دلم با دانشگاه رفتن تویه شهردیگه مخالفت کردن که پیششون باشیم بهمون کمک کنن دیگه !این بود کمکشون

خوش اومدی آوای مامان😘😍
برای سلامتی وشفای بابام صلوات میفرسین خواهش میکنم😔

خدا شفاش بده عزیزم انشالله خوب میشه

چسوی من کجایی؟ چسو چه بی وفایی😅چسوی من گوز نده... چسوی من چس بده😆من عاشق او بودم و او عاشق او🤦😬
انتظار که خب عزیز دلم با دانشگاه رفتن تویه شهردیگه مخالفت کردن که پیششون باشیم بهمون کمک کنن دیگه !ا ...

خیر ندارن که هیچ ضرر هم میرسونن 

مثل خانواده شوهر من 😔

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟ ❤️

ما طبقه بالاشون بودیم  دروغ نگم فقط یه روز ماه رمضون یه بشقاب حلوا آورد والسلام جالبه با همم ظاهرا خوبیم و مشکلی نداریم ولی کلا انگار تو باغ نبودن یا خودشونو میزدن به اون راه به شوهرمم که اعتراض میکردم میگفت هرچی میخوای بگو خودم برم بخرم برات😕

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

جونم برات بگه كه من دوره بارداريم خانواده دو طرف خودم و همسرم قهر كردن حتي منم فراموش كردن

من ازون بارداري ها بودم كه تا ماه چهارم بخاطر ويار شديد بستري بودم

روز زايمان هم اومدن بازم توي بخش برام هم ديگه غرولند كردن و با لحن مغرضانه به هم ميگفتن به ما رفته بچه..نه به ما رفته بچه

بعد زايمان رفتن كه رفتن 

من موندم و بچه و خونه و شوهر

ولي الان كه گذشت ازشون ناراحت نبودم و نيستم 

اما درك كردم كه هركس از اقوام اگر شرايطمو داشت حتما كمكش كنم هواشو داشته باشم

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨