2777
2789
عنوان

پس انداز برای فرزندانمون

413 بازدید | 40 پست

سلام خانوما شما با این وضعیت اقتصادی چه پس اندازی برای فرزندانتون کنار گذاشتید ؟من پسرم ۵۰روزشه میخوام بیمه عمر کنمش کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه ، یا روش بهتری برای پس انداز کردن ،

من سهام خریدم 

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی قطعه زمین تو شهرک اطراف شهر واسش خریدم ک تا بزرگ شه اونجاهم میاد وسطشهر

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴

من ماهانه یه مبلغ براش کنار گذاشتم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

عزیزم بیا بورس براش چند تا سهم بخر... سهمی مثل شستا، فملی، بترانس، شگویا...

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بنظرم بجای حساب باز کردن طلا بخرید براشون 

همسر من از بچگی حساب داشته و هرماه مبلغی میریختن به حسابش ولی بعد این همه سال باور کن پولی که جمع شده الان اصلا هیچی نمیشه چون ارزش پول کم شده 

درمورد بیمه اطلاعی ندارم 

چجوری

براش کد بورسی گرفتم و سهام خریدم

بمونه تا بزرگ شد

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
من سهام خریدم 

ببخشید فولاد بنظرتون کی برمیگرده

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

باید پدرش براش حساب باز کنه ؟

بله