2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین از بهترین ویژگی همسرتون بگین😶

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 85 پست
دمت گرم بسه 😅

حالا خیلی مانده بود داشتم تایپ میکردم😆😇

حالا که میگی بسه باشه دیگه ریا نشه

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
اخه دیگ خیلی انتظاراتش بی جاست  میگه میخواستی بری بیرون با دوستات چرا ب من نگفتی اسنپ بگیرم یا ...

حالا مورد اولو تو حق داشتی ولی دومیو خدایی غردرشو شکوندی هر کی بود خیییلی ناراحت میشد مردا خیلی حساسن رو این مورد حتی حساسن خانواده زنشون بهشون بگه لاغر شدی تو دیگه رک و راست گفتی همه چیو 😐سعی کن دلجویی کنی این دفه رو 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من نمیتونم جلوی این خنده ی لعنتیمو بگیرم هیچ جا وسط دعوا من میخندم🤐🤐

خیلی هم خوبه

خدا رو شکر که آدم‌هایی مثل ما هستن خوش خنده و دل بزرگ 

دنیا رو خنده های ما میچرخه عزیزم 🙂

اووو تا دلت بخواد کنار بدی هاش خوبی داره ....یکیش اینکه هرچی بخوام نه نمیگه و اینکه همیشه هرکاری کنه ک ناراحت شم معذرت خواهی میکنه...دست و دل بازه...و اینکه با وفاس ووو دوستم داره....

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!