2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین از بهترین ویژگی همسرتون بگین😶

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 85 پست
چه با مزه 😄😄 تا زمانیکه آدم رو نکوبونن ، ایراد نداره  فقط ببخشیدا ولی خنده ت نمیگیره ؟؟ من ...

جرات نداره خودمو بکوبه

ازم حساب میبره

گفتم فقط وسیله خونه ام اسیب نرسه 

ن فقط میگم خدایا این چ دیونه ایه نصیب من کردی

ولی خیلی مهربونه اینطوری تخیله میکنه ک ب من چیزی نگه

بذار راحت باشه بیکاری😂

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
من خونه مامانم اومدم شهرستان اون رفته خونه خودمون  البته مطمئن نیستم اونجا باشه

عجیبه این همه خوب بوووده بعد یهو 😐🤔ان شالله ک زود آشتی کنید 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیبه این همه خوب بوووده بعد یهو 😐🤔ان شالله ک زود آشتی کنید 

بعد یهو تیست 

همیشه انقدر خوبه اما اخلاقای بد هم داره دیگ 

بشدت مغروره و قهر قهرو 

وقتی کاری کنی ب غرورش بر بخوره قهر میکنه و مدت ها بهت بی توجهی میکنه 

پدرم  دراومده بااین اخلاقش

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 

من از خوبی های  خودم میگم

1 زنش شدم

دارم باهاش زندگی میکنم

3 با خوب و بدش میسازم

4 کم توقع و قانع و بسازم

.

.

.

.

1001 مادر بچشم

بازم بگم یا بسه

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
فک میکنی کجاس ینی

یا خونه خودمه 

یا خونه باباش 

یا خوابگاه پیش دوستاش جایی جز این سه تا نداره 

ادم کصافط کاریمم نیس

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 
عزیزمممم کجا رفته؟

گفتم اون بالا😍😂😂

بعد یهو تیست  همیشه انقدر خوبه اما اخلاقای بد هم داره دیگ  بشدت مغروره و قهر قهرو  ...

مهربونا زودرنجن چون انتظار یه سری حرفا و رفتارارو ندارن 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
دلم میخواد بکشمش....تنفر اوره بقران

منم باهاش دعوام میشه میگم انگار ۲۰ ازم بزرگی همش نصیحت همش مواظبه 

اختلاف سنی ما ۸ ساله ولی اخلاق اش سنگین تره خیلیی

عاشق‌ِ ِآرامش ِ إسمتَم خُـــ ــــدا.......
مهربونا زودرنجن چون انتظار یه سری حرفا و رفتارارو ندارن 

اخه دیگ خیلی انتظاراتش بی جاست 

میگه میخواستی بری بیرون با دوستات چرا ب من نگفتی اسنپ بگیرم یا نه؟!گفتم اخه میدونستم تو منو نمیرسونی 

میگه ب هرحال باید میگفتی؟!،

یه جاهم مامانم گفت چرا لباسات اینطوریه چرا هیچی نمیخری منم عصبی بودم از غر زدنای مامانم گفتم ندارم بخرم دلت میسوزه برام بخر 

حالا قهر کرده میگ غرور منو شکستی !مامان بابات با خودشون نمیگن چ داماد  بی عرضه ای داریم ک زنش پول نداره؟ 😑😑😑😑😑