2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین از بهترین ویژگی همسرتون بگین😶

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی عصبانی میشه همه چیزو میکوبه ب در دیوار بعدش پشیمون میشه 

چه با مزه 😄😄

تا زمانیکه آدم رو نکوبونن ، ایراد نداره 

فقط ببخشیدا ولی خنده ت نمیگیره ؟؟ من باشم که 🤣🤣

شوهر من مهربوونه  خخانواده دوسته  خخخخخیلی بهم کمک میکنه تو کار خونه  به پدر مادرم ...

کجا🤔😬

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

کودک درونش خیلی فعاله خیلی 

منو گربه خودش میدونه 😁

شبا قبل خواب پلنگ صورتی میزاره با هم میبینم 

ولی خیلی هم مرده هااااااا برای من فقط اینجوریه 

دندوناشو هیچ زنی ندیده 😌😍

خدایا شکرت بخاطر بچه سالمم🌹🙏🏻❤️

با خدا و متین و چشم پاک و اهل دروغ نیست و خیلی دوسم داره هیچ وقت دعوا نکردیم ولی بحث کردیم اول تو پیچ قدم میشه ..یه ساعت بیشتر نمیذازه ناز کنم میگه بیا دق کردم 😆

همسرم همه زندگیمه🏵️⁩،سادات حسینی هستم 🌷⁦❤️⁩

من خودم کامل نیستم انتظار خوب مطلق از  همسرم ندارم

بهترین خصوصیت مثبت ش تلاشگر بودنش واسه زندگی

صداقت ش پاک بودنش 

اهل تفریح مهمان 

خیلی احترام خانواده م داره البته منم در مقابل احترام خانواده اونو دارم

مرتب 

کمی زود عصبانی میشه زود خاموش میشه😀

شکمو تحمل یه ثانیه گرسنگی نداره

کمی شلخته جرات نمیکنم به میز کارش دست بزنم‌میگه در اوج شلختگی نظم خاصی هست

کمی هم مامانیه😀😀

کجا🤔😬

من خونه مامانم اومدم شهرستان اون رفته خونه خودمون 

البته مطمئن نیستم اونجا باشه

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم