2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا دكتر عاطفه الهويي نظري نرين منم گول تبليغات اينترنتي رو خوردم و فكر كردم دكتر خوبي هستن ولي ...

وای چ بد...منم بخاطر تبلیغات خواستم بدم ولی بعد پشیمون شدم و نرفتم

بدترين و بي وجدان ترين دكتر زنان و زايمان دكتر عاطفه الهويي نظري، نميشه اسم دكتر روش گذاشت بيشتر يه قصابه تا دكتر، بدنتونو تيكه و پاره ميكنه و جون مريضش اصلا براش مهم نيست، خدا ازش نگذره

بدترين و بي وجدان ترين دكتر زنان و زايمان دكتر عاطفه الهويي نظري، نميشه اسم دكتر روش گذاشت بيشتر يه ...

یاخدا ....بیشتر اینا با تبلیغات کارشون میچرخه وگرنه در اصل چیزی نیستن

عزيزم به نظر منم دكتر عاطفه الهويي واقعا خوب و مهربون هستن،من كه خيلي از سزارينم راضي هستم

شما بچتون چند كيلو بود؟ براي من كه تشخيص نداد بچم درشته و مجبورم كرد طبيعي زايمان كنم و رحمم رو درآورد و منو تو زايمان اولم نازا كرد، تازه هيچ شماره اي از خودش نميده شماره منشيشو ميده اونم اصلا جواب تلفن نميده، 

منم کلی تبلیغ ایشونو دیدم و خوندم تا اینکه از خرداد با همسرم رفتیم پیششون برای مشاوره بارداری که فقط یه ازمایش خون برا من دادن و اسید فولیک 

بعد از 3ماه که اقدام کردیم و باردار شدم رفتیم پیششون و بازم فقط یه آزمایش دادن و یه سونو شکمی تو 6هفته

تو سونو ساک بارداری خالی بود که دکتر سونوگرافی گفت همه چی اوکیه جای نگرانی هم نیست باید 2هفته دیگه بیای برای بررسی حتی ممکنه تا چند روز دیگه هم جنین تشکیل بشه

جواب آزمایش و سونو رو بردیم پیش دکتر نظری که همینطوری بی مقدمه و با اطمینان 100درصد گفتن بارداریت پوچه به خاطر مشکلات کروموزومی و باید زود سقط کنی که برا خودت مشکلی پیش نیاد حالا یه سونو دیگه هم انجام بده و بیا زود کاراشو انجام بدیم

من بارداری اولمه و 35 سالمه ولی همسرم میگفت سلامتی خودت تو اولویته اشکالی نداره... 

حسابی داغون شدیم از استرس و انقدر که تو اینترنت تحقیق کردیم و به حرف دکتر سونوگرافیم 2هفته بعد رفتیم مجدد سونو که همه چی عالی بود و حتی صدای قلب جنینم شنیدیم

واقعا دکتر بی مسولیتی هستن، ذره ای دلسوزی ندارن و خیلی هم حوصله وقت گذاشتن برای مشاوره با زن باردار رو ندارن

منم کلی تبلیغ ایشونو دیدم و خوندم تا اینکه از خرداد با همسرم رفتیم پیششون برای مشاوره بارداری که فقط ...

متاسفم واسه همچین دکترایی واقعا سخته پیدا کردن دکتر خوب ،اینترنتم همش تبلیغه نمیشه به راحتی واقعا فهمید 

اي بابا مدرك الكي ميگيرن، حاليشون نيست دختر دايي منم رفته بود پيشش براي زگيل بدتر شده بود

چطور یعنی بدتر شد

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی