2777
2789
عنوان

سونو چی میگه؟؟؟؟😧

235 بازدید | 10 پست

بچه ها کسی میتونه بگه این سونو چی نوشته درمورد فیبروم؟

ی صلوات واسم میفرستین.منم باردار شم وصحیح وسالم بیاد بغلم بدون مشکل خاصی.😓😭😭😭😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه میوم کوچولو داری تو عضله ی رحمت تو دیواره ی جلوییش. برا این چیزی نمیدن باز برا حاملگی اینا اگه ا ...

کوچیکه؟ با دارو رفع میشه یانه باید عمل شه مال من نیس مال مادرشوهرمه

معنیش میشه این .

رحم (101*48 بزرگتر از حد نرمال. ضخامت خط آندومتر 10 میلی متر است. طرح آندومتر تیز و منظم است. اکوژنیسم میومتر به دلیل میوماتوز ناهمگن است. میوم داخل رحمی ، 15 23 23 میلی متر هر دو تخمدان اندازه طبیعی دارند ؛ شکل و پژواک فولیکول در سمت چپ مشاهده می شود  هیچ تخلیه مایعات آزاد در حفره لگن مشاهده نمی شود.

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
معنیش میشه این . رحم (101*48 بزرگتر از حد نرمال. ضخامت خط آندومتر 10 میلی متر است. طرح آندومتر تیز ...

خب یعنی چی

معنیش میشه این . رحم (101*48 بزرگتر از حد نرمال. ضخامت خط آندومتر 10 میلی متر است. طرح آندومتر تیز ...

خطرناکه یانه با دارو رفع میشه یا عمل میخواد 

یه میوم کوچولو داری تو عضله ی رحمت تو دیواره ی جلوییش. برا این چیزی نمیدن باز برا حاملگی اینا اگه ا ...

با اجازه اسی عزیزم شما میدونی سونوی مجاری ادرار ومثانرو از کدوم قسمت بدن میگیرن

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
با اجازه اسی عزیزم شما میدونی سونوی مجاری ادرار ومثانرو از کدوم قسمت بدن میگیرن

از روی شکم

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار