2821
2789
عنوان

خانومایی که باردار نمیشین

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 108 پست
قبول شه دوبرابرشو میدم 

ان شاء الله حاجت میگیری... بخدا من که گرفتم... فقط هزینه پست با خودتونه... یه پیراهن شلواره... بیشتر از ده تومن نمیشه هزینه اش

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هزینش چقدره؟

لیشتر از ده تومن نمیشه... من به پست میگم براتون که اوردن خودتون بدین به پست.. به من هیچ هزینه ای قرار نیست بدین 

ان شاء الله حاجت میگیری... بخدا من که گرفتم... فقط هزینه پست با خودتونه... یه پیراهن شلواره... بیشتر ...

خدا هممونو حاجت روا کنه انشءالله به حق علی اصغر( ع) امام‌حسین‌(ع)

الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم من به دستان خدا خیره شدم‌معجزه کرد❤
ان شاء الله حاجت میگیری... بخدا من که گرفتم... فقط هزینه پست با خودتونه... یه پیراهن شلواره... بیشتر ...

هزینه پست چقدر میشه 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
هزینه پست میاره در خونتون خودتون بهش میدن.. فک نکنم بیشتر از ده تومن بشه.. یه پیراهن شلواره... 

برای من بفرست گلم‌وبرام‌دعا کن

خب الان‌ادرس بدیم‌بهت؟

عزیزم درخواست دوستی بده تا مشخصات رو برام بفرستی که من ارسال کنم... فقط محرم که شد بگیر دستت و دعا کن و حاجتت بگو... من دارم زودتر پخش میکنم چون اون موقع خیلی شلوغ میشه 

هزینه پست میاره در خونتون خودتون بهش میدن.. فک نکنم بیشتر از ده تومن بشه.. یه پیراهن شلواره... 

با شوهرم مشورت کنم خبرت میدم 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
عزیزم درخواست دوستی بده تا مشخصات رو برام بفرستی که من ارسال کنم... فقط محرم که شد بگیر دستت و دعا ک ...

بلد نیستم‌درخواس دوسی بدم  

عکس لباس رو براتون میفرستم.. من منتظرم

بفرست مطمعنن قبول میکنه 

2825
2823
2791
2779
2792