2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

766 بازدید | 54 پست

دیگه خسته شدم .از دست شوهرم بریدم 

هر چقدر تحمل میکنم بیشتر پر رو تر میشه همش از زنای مردم و عشق های قبلیش مخصوصا دختر دایش تعریف میکنه که خوشگله و فلان .توی جم سرم داد میزنه ‌.یبار کتکم زده .مادرش کتکم زده بهم فش داده .چیکار کنم کمکم کنید بخدا بریدم دیگه

بابا جونم کورد🥰مامانم ترک🥰منم مخلوط 🤣

خدا لعنتش کنه

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش تحقیرم میکنه .من یبار نامزدی طلاق گرفتم بعد با این ازدواج کردم الان یه پسر ۶ ماهه دارم کمکم کنید تودوخدا ‌میترسم بچمو بگیره .روش خیلی حساسه

بابا جونم کورد🥰مامانم ترک🥰منم مخلوط 🤣

برو طلاق بگیر تمام

نه شما میتونی زندگیت رو کنترول کنی

نه شوهرت ادم فهمیده ای هست

من نمیگم مشکل از توعه یا شوهرت چون نمیدونم

ولی معلومه اوضاعتون خرابه

پس بیخیال هم بشید

البته با تایید مشاور

چون زندگی بدترم دیدم با مشاور حل شده

من و خواهرم هر دو جاری هستیم.و هر دو مشکل داریم برای بارداری..لطفن با دلای پاکتون برامون ‌دعا کنید..ممنونم❤توی تلگرام کانالی هست به اسم @مشاور ریحانه بهشتی،مشاوره رایگان داره امیدوارم همه بهش یه سری بزنید😊توی تاپیکام ۲ تا تست شخصیت شناسی عالی دارم..امتحان کنید😊

خدا لعنتشون کنه منم دقیقا شرایط تو‌رو داشتم طلاق بگیر راحت کن خودتو

خدای خوبم دلم خیلی گرفته...یا رفیق من لا رفیق له...من حاجتمو از خدا میگیرم.. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم