2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقا من شنیدم کلم‌قرمز بهتر جواب میده کلمو خرد کن بریز تو ظرف روش ادرار بریز اگه بنفش شد دختر اکه صور ...

آها 

من دوست دارم این دختر باشه چون دوتا پسر دارم 

البته بازم هر چی خدا بخواد😞

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

احساس میکنم بارداری

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
شانسیه دیگه من خیلیا رو دیدم امتحان کردن اشتباه بوده چند مورد اشتباه دیدم 

کاش ماله منم اشتباه بشه همه

حالا اگه کف کنه پسر 

اگه تغییر نکنه دختره؟؟

چه جالب. رو چ حسابی این حرفو زده بود 

نمیدونم تازه با جاری ام هم باردار بودم گفته بود دوتا عروس هات فلانی با فلانی باردارن خبری +؟ +🙄 از اون به بعد هرجا میرم هفت قلم آرایش میکنم 😒

آها  من دوست دارم این دختر باشه چون دوتا پسر دارم  البته بازم هر چی خدا بخواد😞

دوتا پسر داشتن چه جوریه چه حسی داره. من چند شب پیش خواب دیدم یه پسر زاییدم الانم یه پسر سه ماهو نیمه دارم😐😑

امضا ندارم🙂اثر انگشت میزنم🤭

ما هم خیلی داریم از مژه ها که جفت جفت میشن میفهمن تازه من باردار که بودم داخل چشممو نگاه کردن گفتن پسر داری میگفتن اگه Y نمیدونم يا vباشه پسره درست هم شد بچم پسر بود 

دوتا پسر داشتن چه جوریه چه حسی داره. من چند شب پیش خواب دیدم یه پسر زاییدم الانم یه پسر سه ماهو نیمه ...

عزیزم  خدا حفظشون کنه

از هر لحاظ که خوبه اینکه همجنس هستن و هم بازی و حرف و کارهای همو بهتر میفهمن خیلی با هم دوست میشن و هم بازی های خوبی میشن 

ولی در کنارش شلوغ کاریاشونم هست دیگه 😀😀