2777
2789

عاقا این تست جوش شیرین رو.هم بگین راسته یا نه واسه تعیین جنسیت 

تا پیک زدم کسی نیومد😒😀

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوف متخصص این کار عمه شوهرمه.ختم پدرشوهرم میگفت تو حامله ای من قبول نمیکردم میگفتم ینی خودم نمیدونم ...

مادر منم یه بار به زن پسر عموم گفت حامله ای دختره هم میگفت نه نیستم چون تازه زایمان کرده بود بچه اولشو دومی رو ناخواسته حامله شده بود به کسی نگفته بود 😁مامان من فهمیده بوده

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

بارداری؟خسته ایی؟تازه زایمان کرده ایی؟ یا خماری؟

البته چشماتو میگم

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
اوف متخصص این کار عمه شوهرمه.ختم پدرشوهرم میگفت تو حامله ای من قبول نمیکردم میگفتم ینی خودم نمیدونم ...

منم خبرنداشتم حاملم زنداییم عروسی پسرش به مامانم گفته فرشته حاملس مامانم گفته نه چطور گفته چشماش میگه حاملس 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
عاقا این تست جوش شیرین رو.هم بگین راسته یا نه واسه تعیین جنسیت  تا پیک زدم کسی نیومد😒😀

آقا من شنیدم کلم‌قرمز بهتر جواب میده کلمو خرد کن بریز تو ظرف روش ادرار بریز اگه بنفش شد دختر اکه صورتی شد پسره ی همچین چیزایی تو‌همین سایتم‌مطلبش بود