2777
2789
عنوان

سلام عزیزانم

132 بازدید | 22 پست

یه سوال میگم اگه یه دختر ازدواج کنه و بعد ۸ سال از شوهرش جدا شه تا با عشقش باشه خوشبخت میشه؟

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
فکر نکنم  دلیل خاصی نداره ولی خب نمیشه

شما تو دورو ورتون دیدین؟

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا اصلا ازدواج کرده بود؟

درضمن ۸ سال گذشته 

آدما تو ۸ سال علایقشون،تفریحاتشون،اخلاقیاتشون عوض میشه...

شاید اون عشقش دیگه عشق سابقش نباشه و به یه ادم دیگه تبدیل شده باشه...

حواس اون دختر هم باشه عشقش زن نگرفته باشه چون ورود به زندگی دو نفر تاوان داره

چرا اصلا ازدواج کرده بود؟ درضمن ۸ سال گذشته  آدما تو ۸ سال علایقشون،تفریحاتشون،اخلاقیاتشون عو ...

عشقش زن نگرفته ولی پسره با یه دختر دیگع بوده ولی هنوزم عشقشو دوس داره  و الان کات کرده با اون دوس دخترش آیا اونا خوشبخت میشن اگه بهم برسن

اون دو نفر دوری از همو یاد گرفتن

به دور از هم خندیدن 

به دور از هم زندگی کردن 

این چیز قشنگی نیست

آدما تو ۸ سال تغییر کردن (هر دو طرف) 

حس میکنم این عشق بیشتر چیزی مثل شرابه 

الان رویا پردازی وجود داره ولی تو واقعیت مطمینم چیزهای دیگری هم رغم میخوره که ممکنه آروم آروم طرفو پشیمون کنه

زود تصمیم نگیرن

اون دو نفر دوری از همو یاد گرفتن به دور از هم خندیدن  به دور از هم زندگی کردن  این چیز ...

میشه دعا کنی همینی که میگی بشه اتفاق بیفته فقد تورو خدا این جور موضوعی رو دیدی تا حالا 

میشه دعا کنی همینی که میگی بشه اتفاق بیفته فقد تورو خدا این جور موضوعی رو دیدی تا حالا 

دعا چرا تا وقتی تصمیم گیری عقلانی هست...؟؟؟ 

خدا بهت عقل داده عقل 

نشونه گذاشته جلوت 

ایندتو خراب نکن 

تو حتی به شوهر ۸ سالتم تعهد داری

دعا چرا تا وقتی تصمیم گیری عقلانی هست...؟؟؟  خدا بهت عقل داده عقل  نشونه گذاشته جلوت&nbs ...

واسه من نیست به خدا 

ادمای اطرافم با این شرایط خوشبخت نشدن  زندگیشون درگیر حاشیه های مسخره شده

مرسی عزیزم 

پس طرفتو کمک کن  حس میکنم باتلاق تو مسیرش هست من تو خوابگاه زندگی کردم  ادمای مختلف دید ...

عزیزم او طرف پسره عشق منع ولی بعد ۸ سال عشق سابقش برگشته و پسرم منو ول کرد گفت درسته دوست داشتم ولی اون تموم دنیامه به نظرت پسره بازم برمیگرده طرفم یا نه

عزیزم او طرف پسره عشق منع ولی بعد ۸ سال عشق سابقش برگشته و پسرم منو ول کرد گفت درسته دوست داشتم ولی ...

آها اینم بگم اون دختر طلاق گرفته